Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Χατζηδάκης: Θα συγκρουστούμε με όσους αντιδρούν στις αποκρατικοποιήσεις

Εξηγώντας πως ο χρόνος τρέχει εναντίον της Ελλάδας και «αν δεν είμαστε αποφασιστικοί θα τρέξει και εναντίον της κυβέρνησης», ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης, τονίζει πως δεν υπάρχει άλλος δρόμος από «τη σύγκρουση με όσους αντιδρούν στις αποκρατικοποιήσεις και τις μεταρρυθμίσεις».

Σε συνέντευξή που παραχώρησε στην εφημερίδα ΒΗΜΑ της Κυριακής, ο υπουργός Ανάπτυξης, πέρα από τη σύγκρουση που προανήγγειλε με όσους αντιδρούν στις αποκρατικοποιήσεις αναφέρθηκε και στο θέμα των ημερών, που δεν είναι άλλο από τα ειδικά μισθολόγια.

«Η κυβέρνηση θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια σε αυτό το θέμα με έμφαση στους οικονομικά ασθενέστερους», τόνισε για το θέμα, υπογραμμίζοντας, παράλληλα, πως «δεν πρέπει να υποτιμούμε ότι η χώρα πρέπει να δείξει δείγματα γραφής τέτοια που θα επιτρέψουν στη συνέχεια να υπάρξει ένα καινούργιο ξεκίνημα , από το οποίο τελικώς κερδισμένοι θα βγουν οι ίδιοι οι πολίτες και κυρίως οι ασθενέστεροι».

Αιχμηρός, ήταν, όμως, και απέναντι στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως «κάνει τιτλοποίηση μελλοντικών σκανδάλων, με προεξόφληση σκανδάλων, προκαταβολικές καταγγελίες και προκαταβολικές απειλές».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...