Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Χωματερή στο δρόμο προς Μακρυκάπα

Οι χωματερές στο Δήμο Διρφύων- Μεσσαπίων, απ' ότι φαίνεται ξεπηδούν η μία μετά την άλλη σε όλο το μήκος και πλάτος του Δήμου.

Την Κυριακή περνώντας από τον καινούργιο δρόμο προς την τοπική κοινότητα της Μακρυκάπας εντοπίσαμε μία ακόμη χωματερή, την οποία φωτογραφίσαμε και παρακάτω παρουσιάζουμε το φωτογραφικό υλικό από αυτή.

Η συγκεκριμένη χωματερή βρίσκεται μπροστά στο δρόμο και για περίεργο τρόπο δεν έχει γίνει αντιληπτή ούτε από τον κο Δήμαρχο, ούτε και από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, αλλά γίνεται καθημερινώς αντιληπτή απ' όλους τους πολίτες.

Η κατάσταση, απ' ότι θα δείτε όλοι οι αναγνώστες στις παρακάτω φωτογραφίες, έχει φτάσει στο απροχώρητο και όχι μόνο αυτό αλλά δημιουργούνται εστίες μικροβίων, τρωκτικών αλλά και επικίνδυνων ουσιών για την δημόσια υγεία αλλά και εστίες από τις οποίες μπορούν να προκληθούν πυρκαγιές.

Από την μεριά της η Δημοτική Αρχή και οι συν αυτώ θα πρέπει να λάβουν πολύ σοβαρά υπόψιν τους τα στοιχεία αυτά και να σταματήσουν να ενδιαφέρονται μόνο για τις πελατειακές σχέσεις και για τα βολέματα και να μετατρέπουν έναν ολόκληρο Δήμο σε Νότιο Αφρικάνικη χώρα.

 messapianews.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...