Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Παιδική Θεατρική Παράσταση «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας»


Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος ΔΟΑΠΠΕΧ] έρχονται οι Μαγικές Σβούρες για να παρουσιάσουν και στην Χαλκίδα την πιο παραμυθένια τρελή κωμωδία για μικρούς και μεγάλους .

Ξεκίνησε η μεγάλη βόλτα του Ξωτικού ΠΟΥΚ σε όλη την Ελλάδα .

Στην Χαλκίδα θα βρίσκεται στις 16 Ιουλίου 2012 , ημέρα Δευτέρα και ώρα 9:00 το βράδυ στο Κάστρο Κανήθου η Παιδική Θεατρική Παράσταση « Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας » του Ουίλιαμ Σαίξπηρ

Διασκευή - Σκηνοθεσία : Δημήτρης Αδάμης

Είναι το πιο πολυδιαβασμένο θεατρικό έργο του κόσμου και ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αδάμης το διασκεύασε για τα παιδιά .

Η πιο παραμυθένια τρελή κωμωδία για μικρούς και μεγάλους, ξεκίνησε μια μεγάλη βόλτα σε όλη την Ελλάδα και θα κάνει και ένα σταθμό στην Χαλκίδα για να βρεθεί κοντά μας ο ΠΟΥΚ με την παρέα του και να μας μεταφέρουν με τις αυθεντικές μουσικές της εποχής του Σαίξπηρ και τα υπέροχα κοστούμια στον εκπληκτικό κόσμο της φαντασίας και του ονείρου .

Η Παράσταση είναι ειδικά φτιαγμένη για τα παιδιά , αλλά και για τους μεγάλους από το υλικό των ονείρων , με μια σύγχρονη , αθώα και δροσερή ματιά που θα μαγέψει του μικρούς θεατές και μέσα από την ελαφρότητα ενός ψιθύρου θα τους γνωρίσει τον μεγάλο συγγραφέα .

Το λατρεμένο ξωτικό ο ΠΟΥΚ κινεί τα πιόνια – ρόλους σ’ αυτό το σκηνικό παιχνίδι και όλοι μαζί άνθρωποι και ξωτικά περιπλέκονται σε μια από τις πιο αστείες ιστορίες που γράφτηκαν ποτέ.

Ας μη χάσει, λοιπόν, κανείς «ευγενικοί μας θεατές» αυτό το όνειρο , κι αυτές τις αλλιώτικες σκιές , γιατί ειδικά αυτή τη χρονιά η αισιοδοξία ίσως να είναι το κλειδί της ελπίδας μας.

Φορέας παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας ΦΕΚ 1349/1.8.07 Υγείας & Κοιν/κής Αλληλεγγύης ΜΚΟ με αρ. Ειδικού & Εθνικού Μητρώου. Εθελοντική Υπηρεσία «Συνήγορος Κατά των Διακρίσεων με Σύμπραξη ΔΣΧ [απόφαση 8.8.08] , Μέλος ΠΟΣΓΚΑμεΑ , ΕΣΑμεΑ , Μέλος Οργανισμού Special Olympics Ελλάς , Μέλος Εθελοντών Κοινωνία , ΚΑΠ-ΠΑ 2000


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:
Διασκευή-Σκηνοθεσία : Δημήτρης Αδάμης
Κοστούμια: Αλέξανδρος Κομπόγιωργας
Κίνηση: Μάρθα Κλουκίνα
Ενορχήστρωση-Διασκευή: Γιώργος Κωνσταντινίδης
Τραγούδι φινάλε : Γιώργος Βαρσαμάκης
Μουσική διδασκαλία : Ελένη Καρακάση
Φωτισμοί: Γιώργος Ανεστόπουλος

Παραγωγή : μαγικές σβούρες*
*Η ομάδα μαγικές σβούρες είναι μέλος του Ελληνικού Κέντρου Θεάτρου για τα Παιδιά και τους Νέους .
Παίζουν οι ηθοποιοί :
Λευτέρης Βασιλάκης , Ηλέκτρα Καρτάνου , Άγγελος Κυριακόπουλος , Δημήτρης Μαχαίρας , Κωνσταντίνος Παππάς , Ηλίας Παρασκευόπουλος , Δημήτρης Πάσσος , Μαριαλένα Ροζάκη , Μαριλίζα Χρονέα

Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά

Μέρος των εισπράξεων θα διατεθούν υπέρ των σκοπών του Πανευβοϊκού Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Α.με.Α «Άνθρωπος – Ελπίδα –Πολιτισμός»

Γενική είσοδος : 10 ευρώ

Εισιτήρια θα προπωλούνται :
Μπροστά στο Δημαρχείο Χαλκίδας - Παραλία ,
Έμπροσθεν κτιρίου Λυκείου Ελληνίδων [βραδυνές ώρες]
επίσης και στο κατάστημα παιδικών παιχνιδιών «ΑΜΠΑΡΙΖΑ » Αντωνίου 3 .

πληροφορίες - επικοινωνία τηλ.: 22210 29310 ώρες 10:00 π.μ – 13:00 μ.μ.
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...