Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Το παιχνίδι των παιδιών, προκάλεσε καυγά μεταξύ εστιάτορα και γονέων!

Τα παιδιά έπαιζαν και φώναζαν με τον εστιάτορα να βγαίνει από τα ρούχα του...


Όλα έγιναν αργά χθες το βράδυ (21-07-2012) σε εστιατόριο παραλιακής περιοχής του νομού. Ο ιδιοκτήτης εστιάτορας "επιτέθηκε" λεκτικά με χείριστο τρόπο σε πελάτες του - γονείς, γιατί όπως υποστήριξε, τα παιδιά τους – ηλικίας 3 – 5 ετών - ενοχλούσαν τους υπόλοιπους πελάτες.

Ο ιδιοκτήτης βγήκε από το κατάστημα μαινόμενος και πήγε κατευθείαν στην παρέα που καθόταν σε ένα από τα μπροστινά τραπέζια. Χωρίς καμία ευγένεια και διακριτικότητα, τους ζήτησε να «μαζέψουν» τα παιδιά τους γιατί κάνουν θόρυβο και ενοχλούν τους υπόλοιπους πελάτες.

Οι γονείς αρχικά σάστισαν από τη λεκτική επίθεση, ενώ με απορία γύρισαν και κοίταξαν προς το μέρος τους όλοι οι υπόλοιποι πελάτες του καταστήματος που είχαν ακούσει τις δυνατές φωνές του ιδιοκτήτη.

Ξεπερνώντας το αρχικό σοκ οι γονείς πέρασαν στην αντεπίθεση, τονίζοντας ότι αυτό που συνέβαινε ήταν απρέπεια από την πλευρά του καταστηματάρχη, προσπαθώντας να τον «επαναφέρουν στην τάξη». Τον ρώτησαν αν υπάρχει πουθενά κάποια πινακίδα που ενημερώνει τους πελάτες ότι «απαγορεύονται τα παιδιά», με τον ιδιοκτήτη να επιμένει πως τα παιδιά ενοχλούν και ότι πρέπει οι γονείς να φροντίσουν να μην κάνουν φασαρία στο παιχνίδι τους. Μάλιστα με έντονο ύφος τους πρότεινε να τα πάνε σε παιδότοπο και όχι στο μαγαζί του.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, η συγκεκριμένη παρέα πλήρωσε άμεσα τον λογαριασμό και έφυγε, έξω φρενών με τον καταστηματάρχη, ενώ μετά από λίγα λεπτά και άλλες παρέες, με παιδιά αλλά και χωρίς, αποχώρισαν από το κατάστημα φανερά ενοχλημένοι από τη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη και όχι από τα παιδιά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...