Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Παραμένει πεζόδρομος η Αβάντων , ανακοίνωσε και ο Δήμος!

Παραμένει πεζόδρομος η Αβάντων , ανακοίνωσε και ο Δήμος, που έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν είναι οριστικό το μέτρο, αλλά μια προσπάθεια για να βγουν συμπεράσματα για την κυκλοφορία.

Ο Δήμος ανακοίνωσε, ότι είναι σε εξέλιξη κυκλοφοριακή μελέτη και «στο πλαίσιο αυτής, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που έχουν τεθεί σε λειτουργία, με αφορμή το εορταστικό 10ήμερο του Εμπορικού Συλλόγου, θα εξακολουθήσουν να ισχύουν, προκειμένου να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα, γεγονός που προϋποθέτει εύλογο χρόνο εφαρμογής τους».

H δημοτική αρχή αναφέρει, ότι θα προηγηθεί «δημόσια διαβούλευση από μηδενική βάση», πριν αποφασιστεί η μόνιμη πεζοδρόμηση της Aβάντων και όποιες άλλες κυκλοφοριακές αλλαγές. Zητά τέλος «την κατανόηση των οδηγών για την εφαρμογή αυτών των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που αλλάζουν τη φιλοσοφία της κίνησης στην πόλη».

Το blog μας σας είχε προϊδεάσει πριν από το "προσωρινό κλείσιμο της Αβάντων για τις εκδηλώσεις" και ο Δήμος μας επιβεβαίωσε αγνοώντας τις αντιδράσεις των Χαλκιδέων οδηγών αλλά και των καταστηματαρχών της "Βόρειας Αβάντων" που  θέλουν να επεκταθεί η πεζοδρόμηση σε όλο το μήκος του δρόμου.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...