Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Φαρμακώθηκε 5χρονο κοριτσάκι στα Πολιτικά από σιρόπι DEPON

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες στην Τοπική Κοινότητα των Πολιτικών του Δήμου Διρφύων- Μεσσαπίων.

Ήταν πρωί Δευτέρας όταν ένα 5χρονο κοριτσάκι ήταν κρυωμένο και η μητέρα του του έδωσε μία κουταλιά σιρόπι Depon. Η μητέρα όμως αντί να απομακρύνει αμέσως το σιρόπι από το παιδί, μη φανταζόμενη τι θα επακολουθήσει άφησε στο τραπέζι το άφησε στο τραπέζι και άφησε για λίγο από την επίβλεψή της τη μικρή.

Έτσι το μικρό κοριτσάκι θεωρώντας ότι το μικρό μπουκαλάκι ήταν παιχνίδι, το πήρε και ήπιε όλο το σιρόπι που βρισκόταν μέσα.. Λίγα λεπτά αργότερα η μητέρα βλέποντας τι είχε συμβεί έβαλε έντρομη τις φωνές και μαζί με τον πατέρα του μικρού κοριτσιού, που έβαφε τα κάγκελα στην αυλή του σπιτιού ειδοποίησαν ασθενοφόρο.

Όμως μέχρι να έλθει αυτό, οι γονείς πήραν το μικρό κοριτσάκι και κατευθύνθηκαν προς το Κέντρο Υγείας Ψαχνών. Κατά την διαδρομή βρίσκουν το ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε το μικρό κοριτσάκι και το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας για να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες. Από εκεί μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου υποβλήθηκε σε πλύση στομάχου.

Και από εκεί έπρεπε το μικρό κοριτσάκι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο "Παίδων" για να υποβληθεί σε προληπτικές εξετάσεις μην τυχόν έχει πειραχτεί το συκώτι από το φάρμακο. Όμως δεν υπήρχε ασθενοφόρο για την άμεση μεταφορά του μικρού κοριτσιού. Έτσι ο πατέρας του παιδιού έκανε φασαρία για την έλλειψη ασθενοφόρου και οι γιατροί και το προσωπικό αντί να επιλύσουν άμεσα το θέμα, ειδοποίησαν την αστυνομία και ο πατέρας συνελήφθη με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου. Όμως λίγες ώρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Ή περιπέτεια του συγκεκριμένου κοριτσιού είχε αίσιο τέλος, αφού μεταφέρθηκε το απόγευμα της ίδια ημέρας στο νοσοκομείο "Παίδων" και είναι πολύ καλά στην υγεία του.

messapianews.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...