Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Εισαγγελικό "όχι" στην αποφυλάκιση της Βίκυς Σταμάτη

Ούτε το γεγονός ότι είναι μητέρα ανηλίκου «αφού υπάρχουν κι άλλες μητέρες στον Κορυδαλλό», ήταν ικανό να πείσει τον εισαγγελέα Γ. Βούλγαρη να συναινέσει στο αίτημα αποφυλάκισης της Βίκυς Σταμάτη.

Ο εισαγγελέας είπε «όχι» στην αίτηση αποφυλάκισή της και με πρότασή του στο αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο εισηγείται την παραμονή της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου στις φυλακές Κορυδαλλού αφού όπως θεωρεί εξακολουθεί να είναι ύποπτη φυγής αλλά και ύποπτη τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων.

Ο εισαγγελέας λαμβάνοντας υπόψη τη βαρύτητα της πράξης που αποδίδεται στη Βίκυ Σταμάτη υποστηρίζει -σύμφωνα με πληροφορίες- στην πρότασή του πως σε περίπτωση που αποφυλακιστεί ενδεχομένως να επιχειρήσει να συγκαλύψει παλαιότερες εγκληματικές πράξεις.

Ως προς τον ισχυρισμό της ότι είναι μητέρα ενός ανήλικου παιδιού ο εισαγγελέας αντιτείνει ότι κι άλλες μητέρες βρίσκονται στον Κορυδαλλό, όπως και αρκετά ανδρόγυνα που κρατούνται για άλλες αξιόποινες πράξεις.

Οι λόγοι που οδήγησαν τη Βίκυ Σταμάτη στη φυλακή «δεν έχουν εξαλειφθεί» κατά τον εισαγγελέα, ενώ η ανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη στο πλαίσιο της οποίας ερευνώνται νέα αδικήματα και νέοι ύποπτοι λογαριασμοί.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...