Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Που θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος θα χοροστατήσεις τις επόμενες μέρες σε:

·        Το Σάββατο του Λαζάρου 7 Μαρτίου 2012 το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ι. Ν. Αναστάσεως του Λαζάρου Νέου Κοιμητηρίου Χαλκίδος.
·        Την Κυριακή των Βαΐων 8 Απριλίου 2012 το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Χαλκίδος.
·        Την Κυριακή των Βαΐων 8 Απριλίου 2012 το απόγευμα, θα χοροστατήσει στον Ι. Ν. Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου Βασιλικού, κατά την Ακολουθία του Νυμφίου.
·        Τη Μεγάλη Δευτέρα 9 Απριλίου 2012 το απόγευμα, θα χοροστατήσει στον Ι. Ν. Αγίου Κωνσταντίνου του Αγίου Αθανασίου Διρφύων, κατά την Ακολουθία του Νυμφίου.
·        Τη Μεγάλη Τρίτη 10 Απριλίου 2012 το απόγευμα, θα χοροστατήσει στον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Πάλιουρα, κατά την Ακολουθία του Νυμφίου.
·        Τη Μεγάλη Τετάρτη 11 Απριλίου 2012 το πρωί και ώρα 11.00 θα τελέσει το Μυστήριο του Ευχελαίου στον Ι. Ν. Αγίων Αναργύρων του Νοσοκομείου Χαλκίδος.
·        Τη Μεγάλη Τετάρτη 11 Απριλίου 2012 το απόγευμα, θα χοροστατήσει στον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Μπούρτζι, κατά τη Ακολουθία του Νιπτήρος.
·        Τη Μεγάλη Πέμπτη 12 Απριλίου 2012 το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στο Μητροπολιτικό Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος.
·        Τη Μεγάλη Πέμπτη 12 Απριλίου 2012 το απόγευμα, θα χοροστατήσει στον Ι. Ν. Αγίας Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδος, κατά την Ακολουθία των Αγίων Παθών.
·        Τη Μεγάλη Παρασκευή 13 Απριλίου 2011 το πρωί, θα χοροστατήσει στον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Χαλκίδος, κατά την Ακολουθία της Αποκαθηλώσεως.
·        Τη Μεγάλη Παρασκευή 13 Απριλίου 2011 το απόγευμα, θα προεξάρχει στον Μητροπολιτικό Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος, κατά την Ακολουθία του Επιταφίου και την εν συνεχεία Λιτάνευσή του στις οδούς της Πόλεώς μας.
·        Το Μεγάλο Σάββατο 14 Απριλίου 2011 το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Χαλκίδος.
·        Το Μεγάλο Σάββατο 14 Απριλίου 2011 το απόγευμα, θα τελέσει την Ακολουθία της Αναστάσεως στον Ξενώνα της ΕΠΑΨΥ στη Χαλκίδα και στη συνέχεια στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Ελευθερίου των Φυλακών Χαλκίδος.
·        Το Μεγάλο Σάββατο 14 Απριλίου 2011 το βράδυ, θα τελέσει την Ακολουθία της Αναστάσεως και εν συνεχεία την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία στο Μητροπολιτικό Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος.
·        Την Κυριακή του Πάσχα 15 Απριλίου 2011 το πρωί και ώρα 11.00, θα τελέσει την Ακολουθία της Αγάπης στο Μητροπολιτικό Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος.
·        Την Δευτέρα της Διακαινησίμου θα μεταβεί στην Κόρινθο, προσκεκλημένος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου, για τη πανήγυρη της Ι. Μονής Οσίου Παταπίου Λουτρακίου.
·        Την Πέμπτη της Διακαινησίμου 19 Απριλίου 2012 το απόγευμα, θα χοροστατήσει κατά τον Εσπερινό του πανηγυρίζοντος Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής του Ορφανοτροφείου Χαλκίδος.
·        Την Παρασκευή της Διακαινησίμου 20 Απριλίου 2011 το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ι. Ν. Ζωοδόχου Πηγής Νέου Πύργου Ιστιαίας.
·        Την Παρασκευή της Διακαινησίμου 20 Απριλίου 2011 το απόγευμα, θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και θα τελέσει την εις Μοναχόν Κουρά του κ. θεολόγου κ. Δημητρίου Ευγενικού, στην Ιερά Μονή Οσίου Δαυΐδ του Γέροντος.
·        Το Σάββατο της Διακαινησίμου 21 Απριλίου 2012 το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία και την εις Διάκονον χειροτονία του κ. Δημητρίου Ευγενικού, στον Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ιστιαίας.
·        Την Κυριακή του Θωμά 22 Απριλίου 2012 το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στο Γηροκομείο Χαλκίδος και στη συνέχεια θα παραθέσει γεύμα στους εθελοντές και συνεργάτες του Ιδρύματος.
·        Την Κυριακή του Θωμά 22 Απριλίου 2012 το απόγευμα, θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και θα προεξάρχει στην Λιτανεία της Ι. Εικόνος, στον πανηγυρίζοντα Ι. Ν. Παναγίας Παραβουνιωτίσσης Ερέτριας.
·        Την Δευτέρα 23 Απριλίου 2012 το πρωί, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου Βατώντα.
Αμέσως μετά και ώρα 11.00, θα προεξάρχει στην Δοξολογία που θα τελεσθεί στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου της Σχολής Πεζικού Χαλκίδος, για τον προστάτη του Στρατού Ξηράς, Μεγαλομάρτυρα Άγιο Γεώργιο.
·        Την Τετάρτη 25 Απριλίου 2012 το πρωί, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία στο πανηγυρίζον Ι. Παρεκκλήσιο του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου, το οποίον ευρίσκεται εντός του Ι. Ν. Αγίας Μαρίνης Χαλκίδος.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...