Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

"Βγήκαν τα μαχαίρια" για το λιμάνι της Χαλκίδας

"Βγήκαν τα μαχαίρια" για το λιμάνι της Χαλκίδας και τη μεταφορά του. Ο Δήμαρχος το παίζει Πόντιος Πιλάτος και...νίπτει τα χείρας του στα τρελά νερά, το ΠΑΣΟΚ , με την παράταξη του Χρ. Παγώνη πρότεινε  την αναβολή λήψης απόφασης, ο Φραντζής δεν ψήφισε την αναβολή αφού δεν υιοθετούσε το ψήφισμα των κατοίκων και ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί, ανώνυμο "στέλεχος της ΔΗΜΑΡ" που έχει πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ της μεταφοράς στο μικρό Βαθύ.

Το μπάχαλο θα συνεχιστεί μια και είναι φανερό ότι κάποιοι επιδιώκουν να περάσει το λιμάνι στους ιδιώτες, κάποιοι κάνουν μικροπολιτική και "αγκαλιάζουν" τώρα την επιτροπή κατοίκων της Αυλίδας που ΔΕΝ το θέλει (αλήθεια οι κάτοικοι αυτοί κάπως αργά δεν ανακάλυψαν την.. ιστορικότητα του χώρου), ενώ Ο Βλαχογιώργος του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να ρίχνει λάσπη με δηλώσεις ότι η "ΔΗΜΑΡ ενδίδει μάλλον στα επαγγελματικά συμφέροντα στελέχους της, που δραστηριοποιείται στο λιμάνι της Χαλκίδας." Χωρίς φυσικά να το κατονομάζει - (Παλιά συνήθεια της "Αριστεράς" που εκπροσωπεί).

Η ανακοίνωση του "Ρεύματος Ευρίπου" (της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ) δια χειρός Βλαχογιώργου αναφέρει και τα εξής:

"Η παράταξή μας και η παράταξη του κ. Φραντζή δεν ψήφισε την αναβολή αφού δεν υιοθετούσε το ψήφισμα των κατοίκων. Αίσθηση προκάλεσε η αποδοχή της ΔΗΜΑΡ για την μεταφορά του λιμανιού της Χαλκίδας στο μικρό Βαθύ, ξεχνώντας η τελευταία όλες τις μεγαλόστομες δηλώσεις της περί σεβασμού του περιβάλλοντος και της πολιτιστικής κληρονομιάς και ενδίδοντας μάλλον στα επαγγελματικά συμφέροντα στελέχους της, που δραστηριοποιείται στο λιμάνι της Χαλκίδας."
 
Και η απάντηση της ΔΗΜΑΡ Χαλκίδας ιδιαίτερα καυστική:

"Μας χαροποιεί το γεγονός ότι ο κ.Βλαχογιωργος, ελλείψει θέσης και επιχειρημάτων για την μεταφορά του λιμανιού της Χαλκίδας (θέμα 25ετιας),ασχολείται με την ΔΗΜ.ΑΡ. Στην αγχώδη προσπάθεια του να αρθρώσει αντιπολιτευτικό λόγο, χρησιμοποιεί τη «γνωστή» βραχνή φωνή εφήβου, που ακόμα διέρχεται την περίοδο της Ηβης,με τα γνωστά «σπυράκια», χαρακτηριστικά αυτής της νεανικής περιόδου"

Και η θέση μας : 

ΟΛΟΙ να ξεκαθαρίσουν τι επιτέλους θέλουν:

-Να μεταφερθεί ή να μην μεταφερθεί το λιμάνι;

-Που να μεταφερθεί;

-Ποιος έχει κάνει μελέτη και ποιος αερολογεί;

-Το επίπεδο του Βλαχογιώργου με τις ανώνυμες καταγγελίες  παραπέμπει σε άλλες -κακές εποχές.

-Ο Δήμαρχος να προχωρήσει και να τηρήσει τις δεσμεύσεις του για ΜΕΤΑΦΟΡΑ του λιμανιού.

-Οι παρατάξεις να πουν ξεκάθαρα πράγματα και να αφήσουν τις ανώνυμες καταγγελίες και τα παραμυθάκια, για να μην γίνει η μεταφορά του λιμανιού σαν την κεντρική αγορά που την... χαίρονται τα ποντίκια, το ΚΑΣ και τα ...κολλημένα μυαλά!

ΥΓ.
Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που δημοσιεύουμε ανακοίνωση ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ. Αν κάποια  κόμματα και παρατάξεις το συνηθίζουν ΔΕΝ θα δουν ΕΔΩ προβολή στα μισόλογά και στα συμφεροντά τους. Να μάθουν να μιλάνε ΕΠΩΝΥΜΑ και να αναλαμβάνουν ΕΥΘΥΝΕΣ. Διαφορετικά θα "πνιγούν" μαζί με τις ψευτοκαταγγελίες τους στα τρελά νερά του Ευρίπου και ας μην έχουν...ρεύμα!
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...