Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Το θέατρο Χαλκίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως υπάρχει και :
ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ  ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Παρ όλο που στις άσχημες οικονομικά σημερινές συγκυρίες  που περνάμε ως λαός, η αγάπη , η ανθρωπιά, η αλληλεγγύη είναι χαρακτηριστικά που δύσκολα μπορούν να καταπατηθούν. Απόδειξη η προσφορά προς το θέατρο Χαλκίδας  δύο   συμπολιτισσών μας που με περισσή αγάπη αγκάλιασαν το Θ.Χ και το στέγασαν.
Η Αγγελική και η  Σταυρούλα Δεμερτζή , σύζυγος και κόρη αντίστοιχα του αείμνηστου Βασίλη Δεμερτζή (μηχανικός για πολλά χρόνια στο Δήμο της Χαλκίδας) στέγασαν την ανάγκη των ανθρώπων που με γνώμονα την προσφορά, την αναζήτηση στην τέχνη, και την αγάπη προς την πόλη και το νομό δημιουργούν πολιτιστικές δράσης.
Μας διδάσκουν πως  μπορούμε αν το θέλουμε να γινόμαστε  αρωγοί σε ότι καλό .
Η χορηγία που  ως έννοια και ως θεσμός ξεκίνησε από  την αρχαία Ελλάδα βρίσκει σήμερα στα πρόσωπα των δύο αυτών συμπολιτισσών μας το πραγματικό νόημα.
Το Δ.Σ του θεάτρου  Χαλκίδας με ομόφωνη απόφασή του  την Κυριακή 20/11/2011 έκανε επίτιμα  μέλη του τις κυρίες Αγγελική και  Σταυρούλα Δεμερτζή μικρό δείγμα αναγνώρισης της μεγάλης τους προσφοράς.
Από την προηγούμενη  εβδομάδα το Θ.Χ στεγάζετε στην οδό  Μεσσαπίων 4 4ος  όροφος
( πρώην ΝΕΛΕ)  .
Εκ μέρους του  Δ.Σ των μελών και των νέων ανθρώπων που παίρνουν μέρος στις παραστάσεις του θεάτρου  τις ευχαριστούμε και τις τιμούμε.
Το Δ.Σ του θεάτρου  Χαλκίδας.
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...