Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Περλεπέ:Θετικό το πρόγραμμα για την υδροδότηση της Κεντρικής Εύβοιας

Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ – Σηφουνάκη συμμετείχε στη σύσκεψη που συγκάλεσε η Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Τίνα Μπιρμπίλη την Τετάρτη 18 Μαϊου για το ζήτημα της ασφαλούς ύδρευσης στους δήμους Μεσσαπίων, Χαλκιδέων και της ευρύτερης περιοχής και στην οποία έλαβαν μέρος και άλλοι βουλευτές του νομού μας, οι δήμαρχοι Χαλκίδας, Μεσσαπίων και Σχηματαρίου, ο Περιφερειάρχης κ. Κλέαρχος Περγαντάς, η Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας κυρία Πόπη Γερακούδη, όπως και υπηρεσιακοί παράγοντες του ΥΠΕΚΑ και της ΕΥΔΑΠ.

Μετά τη συνάντηση η κυρία Περλεπέ δήλωσε ικανοποιημένη από το πρόγραμμα υδροδότησης που έχει εκπονηθεί για να υλοποιηθεί με τη συμμετοχή και την εγγύηση της ΕΥΔΑΠ και την ένταξή του στο ΕΠΠΕΡΑΑ.

Πολύ θετική χαρακτήρισε επίσης, την αποδοχή από την Υπουργό Περιβάλλοντος του βραχυπρόθεσμου προγράμματος ύδρευσης που πρότεινε, βάσει σχετικής μελέτης, ο Δήμαρχος Μεσσαπίων κ. Γιάννης Μπουροδήμος.

«Με την πρόταση αυτή κόστους 3 εκατ. Ευρώ περίπου, θα υπάρξει άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος της ύδρευσης και η αποδοχή της από την κυρία Μπιρμπίλη δίνει τη λύση που έχουν ανάγκη άμεσα οι πολίτες της περιοχής», υπογραμμίζει στη δήλωσή της η κυρία Περλεπέ.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...