Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Ο σκηνοθέτης και συγγραφέας ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ στο βιβλιοπωλείο ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ

Ο σκηνοθέτης και συγγραφέας ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ παρουσιάζει και συζητά με το κοινό για το βιβλίο του ΑΓΙΟΙ ΕΡΩΤΕΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ, στο βιβλιοπωλείο ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ (Πάροδος Ιφιγενείας, Πλατεία Αγίου Νικολάου, Χαλκίδα) την Παρασκευή από τις 6:30 μ.μ. μέχρι τις 9:00 μ.μ.

1914-1922. Τα χρόνια της οργής! Η Ιστορία σαν καταιγίδα θα παρασύρει τους ήρωές μας, θα παρασύρει τον τόπο μας, θα ανατρέψει τα πάντα και θα χρειαστεί τιτάνια προσπάθεια για να σταθεί όρθιος ο Ελληνισμός και να συνεχίσει την πορεία του μέσα σ' αυτά τα δίσεκτα χρόνια.


Μέσα από τους καπνούς του πολέμου, μέσα από τα ερείπια της καταστροφής, ο Περικλής Ζυγομαλάς, η αγαπημένη του Αριστέα, ο Ανδρέας Σταφυλοπάτης και η αγαπημένη του Φωτεινή, ο Δήμος Κρανιάς και ένα κορίτσι, η "Αθηναία" από την Παλαιά Φώκαια της Μικράς Ασίας, η Ελλάδα και ο Γεράσιμος, θα βιώσουν τη φρίκη, το θάνατο και το πένθος κρατώντας αυτό που τους έμαθε η συνείδηση τους. Προορισμός τους να ζήσουν Άγιους Έρωτες. Γιατί Άγιος είναι ο έρωτας των ανθρώπων για την πατρίδα, για τη γνώση, για την αξιοπρέπεια, για άλλους ανθρώπους, για την ίδια τη ζωή.

Άγιοι έρωτες
Τα χρόνια της οργής: Μυθιστόρημα
Γιώργος Μιχαηλίδης
Εκδόσεις του Αυγούστου, 2013
631 σελ.
ISBN 978-960-89463-1-6, [Κυκλοφορεί]
Τιμή € 22,00

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...