Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Χαλκίδα: Συνελήφθη για δεύτερη φορά για διαρρήξεις σε αυτοκίνητα

Αυτή τη φορά τον τσάκωσε αστυνομικός εκτός υπηρεσίας


Δεν πρόλαβε να αφεθεί ελεύθερος και μάλιστα με περιοριστικούς όρους που είχαν επιβληθεί από την ανακρίτρια Χαλκίδας και έπεσε πάλι στα χέρια των αστυνομικών, ένας σεσημασμένος διαρρήκτης αυτοκινήτων και διακινητής ναρκωτικών! Μάλιστα, αυτή τη φορά τον τσάκωσε αστυνομικός εκτός υπηρεσίας!


Ο 25χρονος δράστης έγινε αντιληπτός τη στιγμή που έσπαζε το τζάμι του σταθμευμένου Ι.Χ. αυτοκινήτου μιας 37χρονης στη Χαλκίδα και, μόλις είδε τον αστυνομικό, το έβαλε στα πόδια. Όμως, εκείνος τον καταδίωξε και να τον ακινητοποιήσει και να τον παραδώσει σε άνδρες της Α’ Ο.Π.Κ.Ε., οι οποίοι τον οδήγησαν στην Ασφάλεια όπου βρέθηκαν στην κατοχή του πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων και δύο κινητά.

Εκεί αποδείχθηκε ότι στις 31 Ιανουαρίου είχε διαρρήξει το αυτοκίνητο ενός 40χρονου, αλλά είχε τραπεί σε φυγή όταν είδε να καταφθάνουν αστυνομικοί, πετώντας σε ένα πάρκο τα εργαλεία της «δουλειάς»  και το ηχοσύστημα μαζί με τα ηχεία που είχε κλέψει. Ο 25χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας που του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...