Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014

Άγρια σκυλιά κατασπάραξαν ηλικιωμένη στην Ερέτρια

Ένα τραγικό περιστατικό εκτυλίχτηκε χθες το απόγευμα στην Ερέτρια στην τοποθεσία «Μύλοι» της Ερέτριας, όπου μια 76χρονη κάτοικος βρέθηκε νεκρή σε οικόπεδο στο οποίο είχε πάει για να μαζέψει χόρτα.


Την 76χρονη αναζητούσαν συγγενείς της καθώς είχε φύγει από το σπίτι της μαζί με το καροτσάκι της από τις 15.30, καθώς όμως γνώριζαν τα μέρη όπου συνήθιζε να πηγαίνει για χόρτα την εντόπισαν γύρω στις 20:00.


Την μακάβρια ανακάλυψη έκαναν τα ανίψια της άτυχης γυναίκας και έμειναν εμβρόντητοι αντικρίζοντας το πτώμα της, καθώς ήταν κατασπαραγμένο και διαμελισμένο απο άγρια σκυλιά, μάλιστα τα δύο από αυτά δεν δίστασαν να επιτεθούν με μανία και στους συγγενείς παρόλο που αυτοί κρατούσαν φτυάρια, τσουγκράνες και φακούς.

Αμέσως, οι συγγενείς ειδοποίησαν την αστυνομία και ασθενοφόρο, παράλληλα ειδοποιήθηκε και η σήμανση, όμως κανείς δεν μπορούσε για πολλές ώρες να εισέλθει στον χώρο που βρισκόταν το πτώμα της άτυχης γυναίκας καθώς υπήρχε ο κίνδυνος μιας νέας επίθεσης από τα αγριεμένα ζώα που κρύβονταν στην βλάστηση του οικοπέδου και λειτουργούσαν σαν μία επικίνδυνη αγέλη.

Η άτυχη 76χρονη φαίνεται πως έπασχε από χρόνια καρδιακά νοσήματα και εικάζεται ότι τα σκυλιά την κυνήγησαν και την τρόμαξαν προκαλώντας της πιθανώς ανακοπή και έπειτα της επιτέθηκαν κατασπαράζοντας την, προκαλώντας της τραύματα στο πρόσωπο και αποκολλώντας της το αριστερό χέρι. Πηγή: Evia-press.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...