Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Κάρυστος: Με μεθόδους... CSI αποκαλύφθηκε η συζυγοκτόνος

Η 34χρονη σκότωσε τον 45χρονο σύζυγό της και σκηνοθέτησε τη δήθεν αυτοκτονία του - Το έγκλημα έγινε στην Κάρυστο πριν από εννέα μήνες


Έπειτα από εννέα ολόκληρους μήνες κατέρρευσε το σκηνικό της αυτοκτονίας που είχε στήσει η ίδια η σύζυγός του για έναν 45χρονο, που είχε βρεθεί νεκρός στο υπνοδωμάτιο της κατοικίας τους στην περιοχή της Καρύστου. Όπως αποδείχθηκε, τον είχε πυροβολήσει η ίδια εν ψυχρώ στον κρόταφο!


Η 34χρονη συζυγοκτόνος είχε ειδοποιήσει αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ότι είχε βρει νεκρό τον άτυχο άνδρα στις 14 Μαρτίου. Τότε, είχαν βρεθεί το πιστόλι με το οποίο φερόταν να είχε αυτοκτονήσει με δύο φυσίγγια στη γεμιστήρα και δίπλα τους ένας κάλυκας από τη σφαίρα που σκότωσε τον 45χρονο.

Όλα επιβεβαίωναν την εκδοχή της αυτοκτονίας, αλλά η λεπτομερής εργαστηριακή εξέταση στα ευρήματα έδειξε πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Το βασικό στοιχείο που «γκρέμισε» τη σκηνοθεσία , είναι ότι δεν ανιχνεύθηκαν ίχνη πυρίτιδας στα δάχτυλα του υποτιθέμενου αυτόχειρα, πράγμα που σήμαινε ότι κάποιος άλλος τον είχε πυροβολήσει, πιθανότατα την ώρα που κοιμόταν!

Η 34χρονη κλήθηκε ξανά και ξανά για κατάθεση και τελικά ομολόγησε ότι η ίδια είχε βάλει τέλος στη ζωή του συζύγου της με τον οποίο είχε διαφορές! Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση και παράβαση του νόμου για τα όπλα σε βαθμό κακουργήματος που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και μετά την απολογία της στον Β’ ανακριτή συνελήφθη με ένταλμα και διατάχθηκε η προσωρινή της κράτηση στις φυλακές. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...