Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Όλη η Ελλάδα έγινε μια αγκαλιά για τον μικρό Κωνσταντίνο που πάσχει από σπάνια ασθένεια

Όλη η Ελλάδα έγινε μια αγκαλιά για τον 21 μηνών Κωνσταντίνο που πάσχει από μια σπάνια ασθένεια και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Αμβούργου. Συγκινητική είναι η ανταπόκριση πολλών συνανθρώπων μας, οι οποίοι έμαθαν για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η οικογένεια και έσπευσαν να βοηθήσουν.


Η οικογένεια απο τη Χαλκίδα δεν μπορεί να καλύψει τα έξοδα διαβίωσης στη Γερμανία, ούτε το ξενοδοχείο, όπου μένει ο πατέρας του μικρού παιδιού, ούτε  καν το καθημερινό του φαγητό..Τα χρήματα που μαζεύτηκαν είναι μια ανάσα για τους γονείς..

«Πάρα πολλοί, με έχουν συγκινήσει. Όλοι έχουν προσφέρει οικονομική βοήθεια… Άλλος 10 και άλλος  20 ευρώ. Δεν είναι όμως αυτό το θέμα, η κίνηση είναι που μετράει. Τα τηλέφωνα έσπασαν, εγώ δεν το περίμενα. Έχουν μαζευτεί 4.000 ευρώ. Τα πολλά λεφτά τα έβαλε ένα επιχειρηματίας, αλλά δεν ήθελε να πει το όνομά του.» λέει κατασυγκινημένη η μαμά του μικρού Κωνσταντίνου.

«Βοηθάνε και τα ξενοδοχεία και από φαγητό. Για πρώτη φορά σήμερα μας επέτρεψαν να βγούμε έξω και καταλάβαμε Χριστούγεννα.  Να πάμε σαν άνθρωποι να φάμε ένα πιάτο φαγητό.  Με ενδιαφέρει να γίνει καλά το παιδί, αν γίνει θα έρθουν άλλα πολλά Χριστούγεννα.» προσθέτει.

«Μέχρι και από Γερμανία που βλέπανε Star με πήραν Έλληνες τηλέφωνο.» καταλήγει.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...