Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Αναγνωστάκης: Πολιτικά ανήθικες οι μέθοδοι του ΣΥΡΙΖΑ (Βίντεο)

Με μια σκληρή δήλωση ο Δημήτρης Αναγνωστάκης απαντά στην προσωπική επίθεση που του κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας (με ανακοίνωση που έστειλε επιλεκτικά σε ορισμένα blogs και media) και επιμένει ότι είναι "πολιτικά ανήθικες οι μέθοδοι του ΣΥΡΙΖΑ"


Αφορμή για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ (που ΔΕΝ μας στάλθηκε και γι΄αυτό ΔΕΝ τη δημοσιεύουμε) απετέλεσαν δηλώσεις του βουλευτή Εύβοιας της ΔΗΜΑΡ, Δημ. Αναγνωστάκη, στο lamiastar.


Γράφει σχετικά η έγκυρη ιστοσελίδα:

"Ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις έχει προκαλέσει η υπερψήφιση του Προϋπολογισμού της Βουλής για το 2014, σύμφωνα με τον οποίο παραμένουν αμετάβλητες οι αποζημιώσεις των Βουλευτών.

Ο Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ στην Εύβοια, Δημήτρης Αναγνωστάκης, χαρακτηρίζει «πρόκληση» για τον πολλά βαλλόμενο Έλληνα φορολογούμενο τόσο τους παχυλούς μισθούς, όσο και τις δηλώσεις βουλευτών αλλά και του ιδίου του Προέδρου της Βουλής Ευάγγελου Μειμαράκη. Αναφορικά δε, μετην πρόσκληση αποστασίας του ΣΥΡΙΖΑ σε κυβερνητικούς βουλευτές, ο κ.Αναγνωστάκης την χαρακτηρίζει πολιτικά ανήθικη αλλά και τον ίδιο τον πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα δεν διστάζει να τον αποκλέσει λαϊκιστή, αφού όπως σχολίασε, υπερέβη τα εσκαμμένα.

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

Στην επιστολή του ο ΣΥΡΙΖΑ Ευβοίας, τονίζει ότι "ο χαρακτηρισμός της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ ως ανήθικη, από μεριάς του βουλευτή Δημήτρη Αναγνωστάκη, είναι προκλητικός και ανήθικος".

Και η δήλωση Αναγνωστάκη

Ο Δημ. Αναγνωστάκης  στην απάντησή του στο ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας αναφέρει:

"Σε μια πολιτικά αήθη επίθεση, για κριτική που ασκήθηκε στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, απαντώ με το βίντεο, που περιέχει τις δηλώσεις μου, σχετικά με τις πρακτικές που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, σε σχέση με τις υπόλοιπες κοινοβουλευτικές ομάδες. Επιμένω οτι είναι εσφαλμένες πολιτικά μέθοδοι και φυσικά πολιτικά ανήθικες. Η παρότρυνση σε ρευστοποίηση του πολιτικού συστήματος, με επίκληση του δήθεν πολιτικού εξαγνισμού, όσων συνταχθούν με τη λογική του ΣΥΡΙΖΑ, δεν αποτελεί κατά την άποψή μου χαρακτηριστικό της νέας πολιτικής θεώρησης και πρότασης. Φυσικά ο καθένας έχει κατοχυρωμένο το δημοκρατικό δικαίωμα στην κριτική και βέβαια ο κρίνοντες κρίνονται."

ΣΗΜ. ΣΥΝΤΑΚΤΗ του blog: Ο ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας επιμένει να ΜΗΝ στέλνει στο blog μας τις ανακοινώσεις του, σε αντίθεση με τον βουλευτή του κ. Αποστόλου. Φαίνεται ότι στην Εύβοια οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν καταλάβει ότι είναι κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και έχουν νοοτροπία γκρουπούσκουλου. Να τους χαίρονατι αυτοί που τους εξέλεξαν ή τους τοποθέτησαν....



Δ. Αναγνωστάκης: Πρόκληση οι παχυλές... by LAMIASTARGR

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...