Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: ΤΡΕΙΣ οι νεκροί από το τροχαίο στα Ψαχνά

Φωτό αρχείου

Τρεις οι νεκροί στο τροχαίο δυστύχημα με τρεις νεκρούς σημειώθηκε στις 02.40 τα ξημερώματα στο 2ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Ψαχνών Ευβοίας. Πριν λίγο έχασε τη μάχη και η τραυματίας που νοσηλευόταν στην Αθήνα.


Νεκροί είναι οι Αντώνης Ζαχαριάδης 47 ετών, Ιωάννα Γκύλη 28 ετών, Μαριάννα Κάτσου 32 χρονών

Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τα τρία άτομα προσέκρουσε, από άγνωστη αιτία, σε σταθερό αντικείμενο, με αποτέλεσμα τον  θανάσιμο τραυματισμό τους.

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

Σήμερα 2 Οκτωβρίου περίπου στις 02:30΄το ξημερώματα, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 47χρονος στο οποίο επέβαιναν ακόμη 2 κοπέλες, ηλικίας 32 και 28 ετών, κινούμενο επί της επαρχιακής οδού Ψαχνών – Άτταλης (με κατεύθυνση προς Ψαχνά), εξετράπη δεξιά της πορείας του με αποτέλεσμα την πρόσκρουσή του σε δένδρο εκτός του οδοστρώματος. Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στα Ψαχνά Ευβοίας

Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 47χρονου οδηγού και της 28χρονης επιβάτη, ενώ η 32χρονη συνοδηγός τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας και στην συνέχεια σε Νοσοκομείο των Αθηνών.

Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής των σορών των θανόντων.  

Ενεργείται προανάκριση για τον προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος από το  Αστυνομικό Τμήμα Νέας Αρτάκης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...