Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Πακιστανός διακινούσε λαθραία τσιγάρα

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 420 πακέτα με αδασμολόγητα τσιγάρα


Το μεσημέρι της Παρασκευής συνελήφθη ένας 24χρονος Πακιστανός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη χώρα μας, στερούμενος παντελώς νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος του θα κινηθεί η διαδικασία διοικητικής επιστροφής στη χώρα καταγωγής του.

Ειδικότερα, χθες περίπου στις 13:30 το μεσημέρι οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών για εμπορία λαθραίων τσιγάρων, πραγματοποίησαν νομότυπη έρευνα στην οικία του 24χρονου στη Χαλκίδα, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 420 πακέτα με αδασμολόγητα τσιγάρα.

Τα προαναφερόμενα λαθραία πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν εισπραχθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί από το Ελληνικό Δημόσιο, κατασχέθηκαν και θα σταλούν στο Τελωνείο Χαλκίδας.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας , ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...