Σάββατο, 3 Αυγούστου 2013

17 Αυγούστου ο Χρήστος Θηβαίος κ οι Mr Highway Band στην Αμάρυνθο

Το Σάββατο 17 Αυγούστου ο Χρήστος Θηβαίος κ οι Mr Highway Band στην Αμάρυνθο Ευβοιας.

Ξεκινάμε με ρέγκε, συνεχίζουμε με ιταλικό Νότο και κλείνουμε με έντεχνο σε ρυθμούς country, blues και rock. Ασύμβατοι μουσικοί δρόμοι συναντιούνται και φτιάχνουν ένα εκρηκτικό μουσικό μείγμα... Απλά θέλουμε να δοκιμάσουμε τις αντοχές όλων μας στο χορό και στο τραγούδι!

O Χρήστος Θηβαίος και οι Mr Highway Band θα συνεχίσουν στο Resistance Festival το πειραματικό ταξίδι τους, κινούμενοι σε εναλλακτικές μουσικές λεωφόρους. Ο γνωστός σε όλους μας τραγουδοποιός με την καινούρια του παρέα, τους ταλαντούχους κι ανερχόμενους Mr Highway Band, παρουσιάζουν για πρώτη φορά μια παράσταση όπου τα αγαπημένα από όλους μας τραγούδια του Χρήστου Θηβαίου μπλέκονται αρμονικά και με πρωτότυπο τρόπο με country, blues και rock μελωδίες.

Ο Χρήστος Θηβαίος, ένας από τους πιο σημαντικούς και αγαπημένους δημιουργούς της ελληνικής μουσικής σκηνής, σε μια περίοδο αναζητήσεων και πειραματισμών, δίνει βήμα σε μια μπάντα που, αν και βρίσκεται στα πρώτα της μουσικά βήματα, μετρά ήδη αρκετές διακρίσεις. Οι διαχρονικές επιτυχίες του, παιγμένες με το ύφος των Mr Highway Band, τραγούδια απ' την πρώτη δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος, "Is that myself," και ενδιαφέρουσες διασκευές κλασικών κομματιών της ξένης rock, συνθέτουν ένα ιδιαίτερο παζλ που αναμένεται να εκπλήξει ευχάριστα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...