Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Για άλλη μια χρονιά, τα ΚΑΝΗΘΙΩΤΙΚΑ, κατάφεραν να ξεχωρίσουν


 Για άλλη μια χρονιά, τα ΚΑΝΗΘΙΩΤΙΚΑ, κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να πάρουν την πρωτοκαθεδρία από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού. 

Η αγάπη των ανθρώπων του Εκπολιτιστικου Συλλλογου Κανήθου, η ανιδιοτελής προσφορά των μελών αλλά και η συμμετοχή καλλιτεχνών, με ξεχωριστή παρουσία του Γιάννη Λεμπέση, κατάφεραν να συνδυαστούν και να προσφέρουν το καλύτερο, δυνατό, αποτέλεσμα.

Ο Χρήστος Κουτσαύτης με φωτογραφίες και βίντεο μας δίνει τα παραλειπόμενα της εκδήλωσης που τίμησαν με την παρουσία τους,  μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Θανάσης Ζεμπίλης, η πρόεδρος του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. Κυρία Ζλακώνη με τον αντιπρόεδρο Γιώργο Γεραντώνη, ο Περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Μπαντούνας, η Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. κυρία Έλενα Βάκα, ο Δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Γιαννούκος, οι τοπικοί σύμβουλοι Σωτήρης Ανυφαντής και Παναγιώτης Καράβας και τα συμβούλια των προσκεκλημένων συλλόγων, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ και ΕΙΡΗΝΗ.


Η δεύτερη μέρα στα ΚΑΝΗΘΙΩΤΙΚΑ 2013 ήταν βραδιά νεολαίας και είχε από  όλα, δικαίως ο κόσμος συγκεντρώθηκε  από νωρίς, για να παρακολουθήσει αλλά και να διασκεδάσει συγχρόνως, αφού δεν έλειψαν τα εδέσματα και τα ποτά και από την βραδιά.


Επίδειξη καράτε από τον σύλλογο ΘΕΟΚΛΗΣ Ο ΧΑΛΚΙΔΕΥΣ
Μοντέρνους χορούς από την Σχολή L’ ALEGRIA
Τραγούδια σύγχρονα από τον μουσικό Γιώργο Λιάτη
Τραγούδια ΡΟΚ από την νεανική μουσική μπάντα Broke
Χορευτικό λαϊκοδημοτικό πρόγραμμα από την κομπανία του Βασίλη
Συμμετείχε ο Αθλητικός όμιλος Κανήθου, πραγματοποιώντας ένα μίνι ποδοσφαιρικό τουρνουά, νωρίς το απόγεμα στο γήπεδο Κανήθου.

Οι διήμερες εκδηλώσεις ΚΑΝΗΘΙΩΤΙΚΑ 2013, ξεπέρασαν με λίγα λόγια κάθε άλλο προηγούμενο, αλώστε το φωτογραφικό  υλικό που υπάρχει στο facebook της εφημερίδας το ΦΡΟΥΡΙΟ του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κανήθου, το αποδεικνύει.  
Οργάνωση : Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κανήθου
Συνδιοργάνωση : Περιφερειακή ενότητα Εύβοιας

Με την αρωγή του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.

Συμμετείχαν οι σύλλογοι : φίλοι του Στέλιου Καζαντζίδη, ΘΕΟΚΛΗΣ Ο ΧΑΛΚΙΔΕΥΣ, Ξηρόβρυσης, Άνθρωπος Ελπίδα Πολιτισμός, ΕΙΡΗΝΗ και η σχολή χορού L’ ALEGRIA.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...