Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Οι πιο δυνατοί remixers PLAYMEN στα decks του GAZ

Οι καλύτεροι Έλληνες παραγωγοί και οι πιο δυνατοί remixers PLAYMEN στα decks του GAZ αυτό το Σάββατο 15 Ιουνίου.

Το party αυτό το Σάββατο στο GAZ είναι δυνατό!
Και θα είναι με τους PLAYMEN!

Οι Playmen είναι ένα δίδυμο μουσικών παραγωγών\DJ, το οποίο αποτελούν ο Παύλος Μανώλης και ο Λευτέρης Ξενάκης,ειδικεύονται στην ηλεκτρονική μουσική και συγκεκριμένα Pop Electro House,θεωρούνται οι καλύτεροι στο είδος τους στην Ελλάδα.

Έγιναν γνωστοί στο ευρύτερο κοινό το 2009 με το τραγούδι τους "Together Forever" , το οποίο αργότερα επανακυκλοφόρησε με αφορμή τα Mad Video Music Awards 2010. Στην νέα έκδοση του τραγουδιού συμμετείχαν οι "Onirama" και η Έλενα Παπαρίζου.

Το καλοκαίρι του 2010 οι Playmen σε συνεργασία με τον Αlceen κυκλοφόρησαν το τραγούδι "Feel Your Love" και το "Love Song" στα οποία τραγούδαγε η MIA και στη συνέχεια το Φεβρουάριο του 2011 το τραγούδι "Tonight" σε συνεργασία με τον "Claydee Lupa" στο οποίο συμμετείχε ως Vocalist η Τάμτα, το οποίο μάλιστα ήταν το μουσικό θέμα του πρώτου "Madwalk". Το καλοκαίρι του 2011 σε συνεργασία με τον Alex Leon και τον γνωστό Αμερικάνο ράπερ T-Pain κυκλοφόρησαν το "Out of my head" το οποίο παρουσίασαν στα Mad Video Music Awards 2011. Τον Γενάρη του 2012 παρουσίασαν το Fallin με την Demy στα φωνητικά. Στα Mad Video Music Awards 2012 παρουσίασαν το νέο τους τραγούδι "All the Time",τα φωνητικά έκαναν οι Έλενα Παπαρίζου, Riskyidd και η Courtney.

Το βράδυ της 4ης Ιουλίου 2011, στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο στην Tελετή Λήξης των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011 είχαν την τιμή να λάβουν μέρος και οι Playmen μαζί με πολλούς άλλους καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Το Καλοκαίρι του 2012 οι Playmen ταξίδεψαν στην Μόσχα και έλαβαν μέρος στην μεγάλη γιορτή τραγουδιού Europa Plus όπου εμφανίστηκαν μαζί με παγκοσμίου φήμης ονόματα όπως οι Far East Movement . Οι playmen παρουσίασαν ζωντανά τα εξής τραγούδια τους : Out of my head, Feel your love , Fallin και All the Time . Μάλιστα στα δυο τελευταία τραγούδησε η Demy.

GAZ - Ψηλή Γέφυρα Χαλκίδας

Res.: 6932902524
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...