Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Χαρτοπόλεμος ανακοινώσεων για το έργο στο Στόμιο


Οι κάτοικοι της περιοχής περιμένουν να δουν τελειωμένο το έργο και κανέναν δεν απασχολούν οι ανακοινώσεις. Σε ...χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων έχουν επιδοθεί τις τελευταίες μέρες ο Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου ...Δημήτρης Θωμάς, ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Εύβοιας Γιώργος Μπουραντάς και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανέστης Πίσχινας.

Οι δύο τελευταίοι κατηγορούν τον πρώτο ότι κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού,με σκοπό να εισπράξει προσωπικά πολιτικά οφέλη και ο Δήμαρχος απαντάει υπεραμυνόμενος των ενεργειών του και υποστηρίζει ότι οι πράξεις του έχουν σκοπό να διαφυλάξουν το δημόσιο συμφέρον.

Το ζήτημα είναι ότι αυτό το ...γαϊτανάκι ανακοινώσεων δεν οδηγεί πουθενά και σε τελική ανάλυση δεν ενδιαφέρει και κανένα. Οι κάτοικοι της περιοχής, αλλά και οι τουρίστες, που θα επισκεφτούν το καλοκαίρι την Κύμη και την Σκύρο, θέλουν να τελειώσει ο δρόμος, για να μπορούν να μετακινηθούν άνετα και με ασφάλεια.

Όλα τα υπόλοιπα είναι ...λόγια του αέρα. Το έργο να τελειώσει και μετά ας τσακωθούν όσο θέλουν οι πολιτικοί παράγοντες του νομού για την πατρότητά του.


egnomi.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...