Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ ΔΟΑΠΠΕΧ


Η αναγνώριση της δράσης και προσφοράς των Μουσικών Συνόλων  του Δήμου Χαλκιδέων, στα πολιτιστικά  δρώμενα της πόλης μας, τιμήθηκε σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία των Εκπαιδευτηρίων «ΑΛΦΑ», τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολικού συγκροτήματος, που βρίσκεται στη Δημοτική Ενότητα Αυλίδας.

Όπως τονίστηκε κατά την εκδήλωση, τα Εκπαιδευτήρια ΑΛΦΑ, με αφορμή το έτος του παγκοσμίου φήμης συνθέτη και μαέστρου Benzamin Britten, εκδήλωσαν την επιθυμία να προβούν στη  βράβευση των  Μουσικών  Συνόλων του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ και του Καλλιτεχνικού τους Δ/ντη κ. Πέτρου Πρόκου,     γνωρίζοντας το σημαντικό ρόλο που παίζει η καλλιέργεια του αισθήματος της απόδοσης τιμής στην εφηβική ηλικία,  απέναντι σε φορείς που ασκούν κοινωνική πολιτική και πολιτιστική δράση όπως  η Φιλαρμονική του Δήμου Χαλκιδέων.

Η πρόεδρος του ΔΟ.Α.Π.ΠΕ.Χ κ. Λίλιαν Ζλακώνη, αφού ευχαρίστησε τα Εκπαιδευτήρια και τους υπεύθυνους των τμημάτων μουσικής παιδείας για αυτή τους την πρωτοβουλία, τόνισε πως η επί τιμής εκδήλωση που διοργανώθηκε, συμβάλλει στην ανοικοδόμηση των σχέσεων εκπαιδευτικής αρωγής, συνεργασίας και πολιτιστικής ευδοκίμησης…, δίνει το κίνητρο στους νέους για την ενασχόλησή τους με τη μουσική και για εμάς  ατσαλώνει τη θέληση μας για ενίσχυση και αναβάθμιση των καλλιτεχνικών τμημάτων του ΔΟΑΠΠΕΧ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο αντιπρόεδρος του  ΔΟ.Α.Π.ΠΕ.Χ Γεραντώνης Γιώρ., ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Αυλίδας Ρήγος Κων., Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, εκπαιδευτικοί… .κ.ά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...