Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Video: «KILLER» η Μπέσσυ Μάλφα στη Χαλκίδα

Η Μπέσσυ Μάλφα γίνεται «KILLER» στο Δημοτικό Θέατρο «Παπαδημητρίου» στη Χαλκίδα για μία μόνο παράσταση, την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στις 20.00. Πρόκειται για μια μοναδική "μαύρη" μουσική κωμωδία.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκλήρωσε η Μπέσσυ Μάλφα τον πρώτο κύκλο παραστάσεων του «Killer” στην Αθήνα, της μαύρης μουσικής κωμωδίας των Γκιλιέμ Κλούα & Χαβιέρ Μέστρες, σε σκηνοθεσία του Χρήστου Καρχαδάκη, που ανέβηκε στη θεατρική σκηνή του Faust από τις 12 Νοεμβρίου και τώρα ξεκινάει περιοδεία σ’ όλη την Ελλάδα, με πρώτο σταθμό την Χαλκίδα, στις 20 Φεβρουαρίου!

Η Μπέσσυ Μάλφα υποδύεται … τον Πάου Μόιρα, ένα νεκροθάφτη που τον κατηγορούν ότι έχει διαπράξει… 157 φόνους!!! Έχει διαπράξει, όμως, όλους αυτούς τους φόνους; Ή ήταν ο λάθος άνθρωπος, στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή; Και μάλιστα τόσες πολλές φορές; Πού βρίσκεται η αλήθεια;

Μια μοναδική μουσικοθεατρική παράσταση, μια κωμωδία με ‘’μαύρο’’ χιούμορ, με την πολυτάλαντη Μπέσσυ Μάλφα σε έναν ανατρεπτικό και αντρικό ρόλο, τον ρόλο του Killer!
Μια Μπέσσυ Μάλφα που παίζει και τραγουδάει μοναδικά, με ζωντανή μπάντα και μαέστρο τον Γιώργο Χατζή, ο οποίος συμμετέχει στους ρόλους του έργου, με ξεκαρδιστικό αποτέλεσμα! Ένα έργο που μιλάει για τη δύναμη της αγάπης και της τύχης, με πολύ συναίσθημα, αλλά και πολύ γέλιο!

Το Killer ανέβηκε για πρώτη φορά στην Ισπανία το 2010 με τεράστια επιτυχία και από τότε παίζεται σε διάφορες σκηνές στην Ευρώπη.
Διανομή: Μπέσσυ Μάλφα (Πάου Μόιρα) Γιώργος Χατζής
Σκηνοθεσία: Χρήστος Καρχαδάκης
Μετάφραση: Μαρία Χατζηεμμανουήλ – Δημήτρης Ψαρράς
Σκηνικά Κoστούμια: Μυρτώ ΑναστασοπούλουΜουσική /
Ενορχηστρώσεις / Επιμέλεια ορχήστρας: Γιώργος Χατζής
Φωτογραφία: George Omiros Christakos
Παραγωγή –Οργάνωση: Artway – Τεχνότροπον
Μαζί τους οι μουσικοί: Θανάσης Τσαουσέλης – πλήκτρα Γιάννης Καραχάλιος – τύμπανα Αποστόλης Παπαπέτρος – κοντραμπάσο Αχιλλέας Στέλιος – κιθάρα

Διάρκεια παράστασης: 1 ώρα και 20 λεπτά
Ώρα έναρξης: 20.00
Τιμή εισιτηρίου: 15 Euro - Φοιτητικό / Μαθητικό: 12 Euro
Προπώληση εισιτηρίων
Βιβλιοπωλείο ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ
Πλατεία Α. Νικολάου - Τηλ. 2221 0 21796

MUSICMANIA
Αβάντων 74 - Τηλ. 2221 0 21029

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...