Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

"Εφοδος" του ΠΑΜΕ στα JUMBO


"Την Τετάρτη 13/2 κλιμάκιο του σωματείου  μας πραγματοποίησε εξόρμηση στα  JUMBO με σκοπό να έρθει σε επαφή με τους εργαζόμενους και να τους καλέσει να συμμετέχουν στην 24ωρη πανελλαδική Απεργία στις 20 Φλεβάρη".

Αυτό ανακοίνωσε το ΠΑΜΕ Εύβοιας και αναφέρει ότι:

"Ενδεικτικό του κλίματος τρομοκρατίας  που επικρατεί στην εν λόγω  εταιρεία είναι το γεγονός  ότι με την είσοδο των συνδικαλιστών  στο κατάστημα επικράτησε ένας  πανικός λες και γινόταν ληστεία.

Σε  μερικά λεπτά κατέφτασε και ο  διευθυντής του καταστήματος (άνθρωπος της μεγαλοεργοδοσίας και πρώην γραμματέας της τοπικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ στην Αρτάκη), ο οποίος δεν ήταν παρών εξ αρχής αλλά τον έφεραν άρων άρων για να αντιμετωπίσει τους «εχθρούς εργάτες».

  • Αλήθεια τι είναι αυτό που φοβίζει τόσο πολύ τη μεγαλοεργοδοσία;;
  • Γιατί όλη αυτή η πρεμούρα σε ένα απλό κάλεσμα του σωματείου μας στην Απεργία;;
  • Για ποιο λόγο το τσιράκι της εργοδοσίας για πολλοστή φορά δήλωσε ότι δεν αναγνωρίζει το Σωματείο μας αλλά στάζει μέλι το στόμα του για το σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Γραφείων;;

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Να γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι συνεπείς ταξικές δυνάμεις, τα σωματειά που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ δεν πτοούνται από τέτοιες πρακτικές. Το δικαίωμα των συνδικαλιστών να έρχονται σε επαφή με τους εργαζόμενους έχει κατακτηθεί με ΑΓΩΝΕΣ και ΑΙΜΑ! Η συγκεκριμένη παρέμβαση του σωματείου δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία!

Η τρομοκρατία και ο εκφοβισμός που προσπαθούν να επιβάλουν στους  χώρους εργασίας ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Η τρικομματική συγκυβέρνηση κατά παραγγελία των μεγαλοεργοδοτών επιχειρεί να καταργήσει το δικαίωμα στην απεργία για να περάσει αναίμακτα τα εγκληματικά σχέδιά της.

ΜΗΝ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΑΤΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΙΤΑ
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΤΑΞΙΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ

ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ – ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 11 ΣΤΗΝ ΠΛ. ΑΓΟΡΑΣ"

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...