Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο "έρχεται" στη Χαλκίδα


Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαίκής Επιτροπής στην Ελλάδα και με το Δήμο Χαλκιδέων, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Αναπτυξιακές Πρωτοβουλίες της Ευρωπαίκής Ένωσης εναντίον της Οικονομικής Κρίσης – Πολιτικές για την Περιφερειακή Ανάπτυξη».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Χαλκίδα, την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Δημαρχείου (Φαρμακίδου 15).

Εντάσσεται δε, στο πλαίσιο των ενημερωτικών δράσεων της Γεν. Δ/νσης Επικοινωνίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών, με σκοπό τη δημιουργία πλατφόρμας επικοινωνίας με τους Πολίτες και τους Φορείς της Ελληνικής περιφέρειας και απ’ ευθείας διαλόγου τους με τους εκλεγμένους εκπροσώπους τους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ομιλητές θα είναι Ευρωβουλευτές, στελέχη και εμπειρογνώμονες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διαθέσιμοι και για κατ’ ιδίαν ενημερώσεις.

Προσκεκλημένοι –με την παρούσα ανακοίνωση να αποτελεί ανοιχτή πρόσκληση- είναι όλοι οι ενδιαφερόμενοι Φορείς (Επιμελητήρια, Επαγγελματικές Ενώσεις, Εργατικοϋπαλληλικά Σωματεία, Επιστημονικοί Σύλλογοι, Ενώσεις Πολιτών κ.α.) που δραστηριοποιούνται στην οικονομική και κοινωνική ζωή της Χαλκίδας και της Εύβοιας καθώς και απλοί Πολίτες.

Λίγο αργότερα, στις 4:30 το απόγευμα στην αίθουσα του ΔΟΑΠΠΕΧ (Αβάντων 50), σε συνεργασία με τις Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας και Τμημάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων, το κλιμάκιο των Ευρωβουλευτών και των παραγόντων του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, διοργανώνουν μια ακόμη εκδήλωση, με θέμα «Νέα Ευρωπαϊκή Εκπαιδευτική Στρατηγική/Ευρώπη 2020».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...