Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

"10 χρόνια, 41 νεκροί" στο δρόμο καρμανιόλα Χαλκίδας - Νέας Αρτάκης


Με κυρίαρχο σύνθημα "10 χρόνια, 41 νεκροί", οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων των σχολείων και οι Εκπολιτιστικοί Σύλλογοι της ευρύτερης περιοχής της Έξω Παναγίτσας πραγματοποίησαν διαμαρτυρία έξω από το σχολικό συγκρότημα της Έξω Παναγίτσας (πρώην Μιχελή), για τον θάνατο 41 συνανθρώπων μας στο δρόμο καρμανιόλα Χαλκίδας - Νέας Αρτάκης. 

Συμπαράσταση στην διαμαρτυρία των μαθητών και των γονέων είχε και το Κόμμα Πειρατών Ευβοίας.

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας, Στάθης Λειβαδίτης δήλωσε: «Από όσα ανέφεραν, πρώην Δήμαρχοι και εκπρόσωποι φορέων και βουλευτών, φαίνεται καθαρά ότι δεν έχει γίνει τίποτα μέχρι σήμερα, παρά τις ενέργειες τους και επιπλέον προτείνουν να γίνουν και πάλι οι ίδιες κινήσεις. Παρατηρώ ότι από τη σύσκεψη απουσιάζουν οι μαθητές. Είμαι σίγουρος ότι θα είχαν πολλές και καλύτερες λύσεις να προτείνουν από αυτές που ακούγονται και πάλι σήμερα εδώ. Μπορεί να ανοιχθεί σελίδα στο διαδίκτυο όπου να αναφέρονται τα γεγονότα για το δρόμο και να δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες να στείλουν e-mail προς τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου, της Περιφέρειας, των Υπουργείων. Ας τους βομβαρδίσουμε με τα μηνύματα μας, δεν μπορούμε να απαντήσουμε σήμερα σε ένα πρόβλημα, με λύσεις από το χθες.»

Πριν από 2 μήνες έγινε ένα ακόμη, θανατηφόρο τροχαίο στο σημείο αυτό, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της μία νέα γυναίκα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...