Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Πως 4 οικογένειες έστησαν τον "Ευβιότοπο" στην Κήρινθο


Στην Κήρινθο της Βόρειας Εύβοιας, μέσα σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, δημιουργήθηκε και λειτουργεί με προσωπική φροντίδα ένα Πιστοποιημένο Βιολογικό Πρότυπο Αγρόκτημα, οι "Ευβιότοπος" Εκτρέφουν όλα τα είδη οικόσιτων ζώων: Μοσχάρια-Χοιρινά-Αιγοπρόβατα και Πουλερικά χρησιμοποιώντας βιολογικές μεθόδους. 

Στους Ευβιότοπους δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα διατροφής των ζώων, την άνετη στέγαση τους και τη δυνατότητα να ικανοποιούν καθημερινά την ανάγκη τους για κίνηση, ώστε να μεγαλώνουν με φυσιολογικούς ρυθμούς, πολύ πιο αργούς από ότι συνηθίζεται…

Στο αγρόκτημά μπορείτε να δείτε από κοντά, εσείς και τα παιδιά σας, τη φροντίδα  στο μεγάλωμα των ζώων και το σεβασμό στο περιβάλλον.


Τέσσερις οικογένειες με ένα κοινό χαρακτηριστικό, τα μικρά παιδιά, αναζητούσαν όπως είναι φυσικό το καλύτερο για τη διατροφή τους. Αλλά και μια διέξοδο από την καθημερινότητα.

Η αγάπη για τη φύση, η ανάγκη για πιο ποιοτική διατροφή και η βαθιά γνώση περί κτηνοτροφίας του ενός, έγιναν το κοινό όραμα και των τεσσάρων οικογενειών που ξεκίνησαν αυτή την προσπάθεια.

Αρχικά για τη διατροφή των ιδίων και των παιδιών τους. Σιγά- σιγά, από στόμα σε στόμα, από φίλο σε φίλο οι ανάγκες μεγάλωναν. Οι φίλοι ήθελαν να μοιραστούν τη γεύση και την ποιότητα. Έτσι ξεκίνησαν όλα.

Περισσότερα εδώ


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...