Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Με επιτυχία η πρεμιέρα του ΓΑΜΗΛΙΟΥ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟΥ

Με επιτυχία έγινε χτες η πρεμιέρα του ΓΑΜΗΛΙΟΥ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟΥ από το Αεικίνητο Θέατρο,  στην όμορφη διακοσμημένη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Χαλκίδας.

Το ΑΕΙΚΙΝΗΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΥΡΙΠΟΥ, σε συνεργασία με τον εκπολιτιστικό σύλλογο Κανήθου παρουσιάζει το έργο του Άγγελου Τερζάκη «ΓΑΜΗΛΙΟ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ», σε ελεύθερη απόδοση, και σήμερα 22 και  αύριο 23 Δεκεμβρίου, στις 9:15 το βράδυ, στη συνεδριακή αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας.

Την σκηνοθεσία του έργου υπογράφουν η Ράνια Νταλαχάνη-Βαλέρη και ο Βασίλης Βαλέρης. Τα σκηνικά της παράστασης δημιούργησε ο Βασίλης Βαλέρης, τα κοστούμια η Ράνια Νταλαχάνη-Βαλέρη και την φωτογραφία η Δέσποινα Πιλάτη.

Παίζουν οι: Ελένη Τσαγανάκη (Διαλεχτή Μαρκογιάννη), Χαρά Στάθη (Λεμονιά), Νάντια Κακουμπάβα (Ροζαλία, Ζωή Βλάχου (Μαρίνα), Χριστίνα-Αλίκη Δεληβοριά-Δημαρέλου (Ανθούλα), Κωνσταντίνος Ρήγας (Κλεάνθης), Τηλέμαχος Ζήκος (Ζαχαρίας Τρέκλας), Γιώργος Δερμετζής (Αδριανός), Αλέξανδρος Μάνος (Κοσμάς Λεφούσης), Νίκος Μαρκόπουλος (Σάββας Χρηστούδης), Γεωργία Χατζηστάμου (δουλίτσα).

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: Ενηλίκων 9,8 ευρώ και πολυτέκνων 5 ευρώ. Για προαγορά εισιτηρίων και πληροφορίες, τηλεφωνήστε στα τηλ. 22210 55451 και 6983832263.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...