Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Ο "ογκόλιθος" Συμεών Κεδίκογλου κατά των υπουργών της ΔΗΜΑΡ...!!

"Ύφος" ...Αλεν Ντελόν και... γλαρωμένα μάτια. Στις "στημένες πόζες" διαπρέπει ο Συμεών...
Με τον Μανιτάκη, τον Ρουπακιώτη και τον Παπαθεοδώρου, τρεις από τους υπουργούς της κυβέρνησης που έχει προτείνει η ΔΗΜΑΡ, τα έβαλε στη σημερινή συνεδρίαση της Βουλής ο "ογκόλιθος της πολιτικής'", από την Εύβοια, Συμεών Κεδίκογλου.

Παίρνοντας τη σκυτάλη από άλλα "επιφανή στελέχη" του ΠΑΣΟΚ (που δεν εννοεί να καταλάβει ότι ο λαός το έβαλε στη γωνία) ο Συμεών Κεδίκογλου κατά τη διάρκεια ερώτησης στον Αντώνη Μανιτάκη βρήκε την ευκαιρία να επικρίνει όλους τους υπουργούς που προέρχονται από τη ΔΗΜΑΡ.

«Για μένα προοδευτικό είναι να κάνουμε αλλαγές, η κυβέρνηση πρέπει να επιταχύνει το έργο της και δεν μπορεί οι υπουργοί που έχουν προταθεί από την ΔΗΜΑΡ να αντιτίθενται σε πολλές επιλογές αλλαγών» είπε ο κ. Κεδίκογλου και αναφέρθηκε ονομαστικά στον Ρουπακιώτη για τον οποίο είπε ότι δρα ως συνδικαλιστής των δικηγόρων, στον κ.Παπαθεοδώρου τον οποίο κατηγόρησε ότι προτωστατησε στην κατάργηση του νομού Διαμαντοπούλου, αλλα και την κ.Σκοπούλη για το θέμα που προέκυψε με τον σύζυγο της.

Η πίκρα είναι κακός οδηγός στην πολιτική. Και η κακία κατάλοιπο παιδικότητας. Ο Συμεών Κεδίκογλου, καλά θα κάνει να ασχολείται περισσότερα με τα θέματα της Εύβοιας και λιγότερο με τους υπουργούς της ΔΗΜΑΡ. Γιατί δεν έχει τέτοιο πολιτικό ανάστημα..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...