Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Οι εργαζόμενοι στο Δήμο Διρφύων‐Μεσσαπίων ζητούν δεδουλευμένες αποδοχές 30 και πλέον μηνών

"Οι εργαζόμενοι στο Δήμο Διρφύων‐Μεσσαπίων βρίσκονται σε κινητοποιήσεις διεκδικώντας τη δουλειά τους και να τους καταβληθούν οι δεδουλευμένες αποδοχές 30 και πλέον μηνών", αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ Εύβοιας και επισημαίνει:

"Ο πρόεδρος των μονίμων υπαλλήλων ΟΤΑ Ν.Εύβοιας (Βουρδάνος‐ΠΑΣΚΕ‐ ΠΑΣΟΚ) που είναι και εργαζόμενος του Δήμου προκαλεί λέγοντας ότι δεν πρόκειται να κάνει απολύτως τίποτα για τους συναδέλφους τους.

Δεν είναι τοπικό φαινόμενο. Οι συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ είναι γνωστοί για την τακτική του διαίρει και βασίλευε που ακολουθούν. Πρόσφατα έσερναν στα δικαστήρια σωματεία δήμων που με αποφάσεις των γενικών τους συνελεύσεων δεχόντουσαν να ψηφίζουν όλοι οι εργαζόμενοι του εργασιακού χώρου ανεξαρτήτως σχέσης εργασίας (μόνιμοι, αορίστου, συμβασιούχοι, μπλοκάκι κ.τ.λ.).

Την ίδια στάση κρατάει και ο Δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ που έχει μεγάλη ευθύνη για την κατάσταση των εργαζομένων. Υποστηρίζει χρόνια τώρα την πολιτική του δικομματισμού (ΠΑΣΟΚ‐ΝΔ), της Ε.Ε., με στόχο να παραδοθούν όλα στους ιδιώτες.

ΠΑΣΟΚ στο συνδικαλιστικό κίνημα, ΠΑΣΟΚ στην Τοπική Διοίκηση πέφτουν πάνω στο ΠΑΜΕ που από την πρώτη στιγμή στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων.

Είναι αντίπαλοι κάθε εργαζόμενου που σηκώνει κεφάλι. Από αυτή τους τη στάση και μόνο οι εργαζόμενοι να βγάλουν τα συμπεράσματά τους με ποιους πρέπει να πάνε και ποιους να αφήσουν.

Δεν μας πτοούν, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων.

- Να μη χαθεί καμία θέση εργασίας, να περάσουν όλοι οι εργαζόμενοι στο
Δήμο.
- Να καταβληθούν άμεσα τα δεδουλευμένα που οφείλονται".

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...