Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ στη.. Κύμη!

ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ έχει "έδρα", φέτος, στη Κύμη! Μια Χριστουγεννιάτικη νότα δίνουν φέτος η Δημοτική Ενότητα Κύμης και η Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Κύμης και Περιχώρων. Μια νότα που προσδίδει αισιοδοξία κι ελπίδα σε όλους, στις δύσκολες συγκυρίες που βιώνουμε. Και αποδεικνύει ότι η συνεργασία και η αλληλεγγύη αποφέρουν μόνο θετικά αποτελέσματα.
Στην Πλατεία λοιπόν της Κύμης ένα ολόκληρο χωριό, το «βασίλειο του Αη Βασίλη», σας περιμένει να το χαρείτε. Παράλληλα το ολοφώτιστο καράβι παραπέμπει συνειρμικά στις εποχές που η Κύμη πρωταγωνιστούσε ως μία από τις μεγαλύτερες ναυτικές δυνάμεις.
Η Ένωση Επαγγελματικών Βιοτεχνών Εμπόρων Κύμης και περιχώρων διοργανώνει σ΄αυτό το χώρο, τέσσερις μέρες  ξεγνοιασιάς και κεφιού για τους μικρούς μας φίλους.

Συγκεκριμένα: 
την Κυριακή 23/12/2012 11:00 - 14:00
τη Δευτέρα 24/12/2012 11:00- 14:00
την Κυριακή 30/12/2012 11:00 - 14:00
τη Δευτέρα 31/12/2012 11:00- 14:00


Τα παιδιά θα τρίβουν τα μάτια τους όταν δουν να στήνεται στην πλατεία της Κύμης το Βασίλειο του Αη Βασίλη με πολλές  εκπλήξεις. Θα καλωσορίσουμε όλοι μαζί τον Αη Βασίλη και τα ξωτικά του, θα γνωρίσουμε το παραμυθένιο επιπλωμένο ξύλινο  σπιτάκι του και το ξύλινο εργαστήριό του.

Τα παιδιά  θα έχουν την ευκαιρία να τον δουν από κοντά να τον αγκαλιάσουν και να τον φιλήσουν, να του πουν τα μυστικά  τους, να δώσουν τα γραμματάκια τους και να φωτογραφηθούν μαζί του στην ωραία πολυθρόνα του.

Ο Αη Βασίλης θα τα αφήσει να επισκεφθούν τα σπιτάκια του, θα δώσει εντολή να εργαστούν τα παιδάκια με τα ξωτικά στο εργαστήρι και να φτιάξουν χειροτεχνίες.
Παιδιά  από το Ωδείο  θα τραγουδούν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τα κάλαντα καθ΄όλη την διάρκεια  του γλεντιού, ενώ οι μικροί καλεσμένοι μας θα ακούν παραμύθια, θα παίζουν, θα χορεύουν και θα γλυκαίνονται με πολλές  λιχουδιές που θα έχουν οι μπουφέδες του Αη Βασίλη.

Σημαντική η συνδρομή σε όλη αυτή την προσπάθεια των  Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων της Κύμης και των επαγγελματιών της πόλης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...