Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Γιατί ο Σίμος Κεδίκογλου πήγε στην Ιταλία και δεν μπόρεσε να μιλήσει

«Δεν είμαι αλλαζών, ούτε έπαρση έχω» απαντά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου στα σημερινά δημοσιεύματα που τον χαρακτήρισαν «μεγαλομανή» επειδή πήγε ως το Μιλάνο να μεταφέρει μήνυμα του Πρωθυπουργού το οποίο τελικά δεν εκφώνησε.

Μήνυμα του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ήταν επιφορτισμένος να μεταφέρει χθες στο Μιλάνο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, στο Οικονομικό Ευρωμεσογειακό Φόρουμ, πήγε ως εκεί, αλλά δεν τα κατάφερε, όπως ανέφερε σήμερα ο Μικροπολιτικός στα Νέα.

Η εφημερίδα αναφέρθηκε ειρωνικά στον κ. Κεδίκογλου χαρακτηρίζοντάς τον «μεγαλομανή» και παρομοιάζοντάς τον με τον γάλλο διπλωμάτη Ταλεϋράνδο.

Στην πραγματικότητα, ο κ. Κεδίκογλου θα μετέφερε το πρωθυπουργικό μήνυμα στο πρώτο πάνελ ομιλητών μαζί με τον ιταλό Πρωθυπουργό Μάριο Μόντι, τον Βέρνερ Χόγιερ της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και τον ευρωπαίο Επίτροπο Βιομηχανίας Αντόνιο Ταγιάνι.

Οπως επισημαίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στο iefimerida.gr, όταν ήρθε η ώρα να πάρει το λόγο οι διοργανωτές του ανακοίνωσαν ότι τον είχαν τοποθετήσει στο τρίτο ή τέταρτο πάνελ.

Ο Μάριο Μόντι αντελήφθη το λάθος των διοργανωτών και κάλεσε τότε τον Σίμο Κεδίκογλου με τον οποίο είχε θερμό τετ-α-τετ πριν αποχωρήσει από την εκδήλωση. Ο Ελληνας κυβερνητικός εκπρόσωπος θεώρησε άσκοπο να περιμένει ώρες προτού μιλήσει και αναχώρησε για την Αθήνα.

Τα Νέα δίνουν άλλη εικόνα και γράφουν ότι όταν αναχώρησε ο Μάριο Μόντι από την εκδήλωση τότε αναχώρησε και ο κ. Κεδίκογλου.

Ο κ. Κεδίκογλου διαψεύδει επιπλέον ως ψευδές αυτό που καταγράφουν τα Νέα ότι είχε στείλει στο Μιλάνο τους συνεργάτες του από το προηγούμενο βράδυ. «Κανένας συνεργάτης μου δεν είχε πάει στο Μιλάνο και το ταξίδι μου στοίχισε μόνο τα έξοδα του αεροπορικού εισιτηρίου μου» επισημαίνει ο Σίμος Κεδίκογλου στο iefimerida.gr.

Πηγή: iefimerida.gr
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...