Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Πλατάνα: Ρίχνουν ζάρια και περιμένουν να περάσουν! [video]

Και όμως υπάρχει δρόμος στην Εύβοια που είτε θα πας από τρακάρισμα είτε από βράχια!

Οι οδηγοί που περνούν από το σημείο κάνουν τον σταυρό τους να βγουν ζωντανοί. Σαν να μην έφτανε το χάλι του δρόμου έξω από την Πλατάνα με τους βράχους να πέφτουν, εδώ και μέρες τα φανάρια και από τις δύο κατευθύνσεις δεν λειτουργούν, ενώ η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά, παρόλο τα απαγορευτικά σήματα που έχουν τοποθετηθεί.

Εδώ και αρκετά χρόνια, ύστερα από το ατύχημα με την κοπέλα που δυστυχώς έχασε το πόδι της από πτώση βράχου, οι αρμόδιοι είχαν δώσει στην κυκλοφορία μόνο το ένα ρεύμα βάζοντας τσουβάλια. Ωστόσο για να ρυθμίζουν την κυκλοφορία είχαν βάλει φωτεινούς σηματοδότες.

Τώρα τα φανάρια για πάνω από δέκα μέρες δεν λειτουργούν και οι οδηγοί το παίζουν στα ζάρια για το ποιο ρεύμα θα ακολουθήσουν.

"Ο κίνδυνος είναι μεγάλος δεν ξέρω από ποιο ρεύμα να πάω. Αν πάω από το αντίθετο θα προστατευτώ από τα βράχια αλλά μπορεί και να τρακάρω μιας και δεν υπάρχει ορατότητα. Από το άλλο ρεύμα που πάνε οι πιο πολλοί αν είσαι τυχερός θα γλυτώσεις" μας είπε ο οδηγός.

Δείτε βίντεο....
Δείτε πόσο επικίνδυνος είναι ο δρόμος στο παρακάτω ρεπορτάζ που είχαμε κάνει πριν δυόμιση χρόνια. Δείτε επίσης ατυχήματα που έχουν γίνει στο σημείο \ evianews.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...