Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ: Απέχουμε από το Περιφερειακό Συμβούλιο της 29ης Οκτωβρίου

Το ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι:

Το ΟΧΙ στο φασισμό, τον ναζισμό και στην υποδούλωση, που έγραψε έμπρακτα ο λαός μας το ΄40-44, αποκτά και φέτος ένα ξεχωριστό συμβολισμό την ώρα που τα νέα μέτρα έρχονται για επικύρωση από το κοινοβούλιο.

Όπως και τότε, έτσι και σήμερα ο λαός μας μαζί με άλλους λαούς  της Ευρώπης ζουν την κρίση  που γεννά ένα άδικο και  σάπιο σύστημα. Όπως και τότε έτσι και σήμερα, ο φασισμός χρησιμοποιείται για να στρέψει την οργή και την απόγνωση μας μακριά από  αυτούς που πραγματικά ευθύνονται.

Οι παρελάσεις και οι εορτασμοί για την 28η Οκτωβρίου, έχουν και φέτος περιεχόμενο αντίστασης και αγώνα ενάντια στην ψήφιση των νέων μέτρων.  Αντίσταση που έχουν υποχρέωση να εκφράσουν και όλοι όσοι ψηφίστηκαν για να εκπροσωπήσουν τα συμφέροντα των συμπολιτών σε κάθε αιρετή βαθμίδα:

Απέχουμε από την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την  επόμενη Δευτέρα, καταγγέλλοντας την  οικονομική ασφυξία που οδηγεί στην κατάρρευση της Αυτοδιοίκησης και καλούμε τους περιφερειακούς συμβούλους όλων των παρατάξεων να απέχουν, ζητώντας έμπρακτα να μην περάσει η νέα εξαθλίωση και δουλεία.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...