Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Χαλκίδα Basketball: «Ιστορική στιγμή»

Το πρώτο παιχνίδι της στη Β’ Εθνική στην ιστορία της θα δώσει αύριο (21/10, 17.00), με αντίπαλο τον Έσπερο ΑΟΠΑ, η Χαλκίδα.

Οι παίκτες του Γιώργου Βελισσαράκου θέλουν να ξεκινήσουν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους στο κλειστό της Κανήθου, κόντρα στους επίσης νεοφώτιστους Πατρινούς. Στην πρεμιέρα τους φέτος είχαν ηττηθεί από την Ένωση Ιλίου, εκτός έδρας. Με ανακοίνωσή τους οι διοικούντες τη Χαλκίδα καλούν τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών, όχι μόνο για να στηρίξουν την ομάδα, αλλά και για να επιβραβεύσουν ηθικά τους παίκτες για την προσπάθειά τους.

Η ανακοίνωση: «Την Κυριακή 21/10/2012 στις 17.00 η νέα ομάδα μπάσκετ της πόλης μας, η Χαλκίδα Basketball, αντιμετωπίζει τον Έσπερο Πατρών για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας στο κλειστό γήπεδο της Κανήθου. Είναι πραγματικά μια ιστορική στιγμή, αφού οι δύο μεγαλύτερες και σπουδαιότερες (σε τίτλους και διακρίσεις ) ομάδες μπάσκετ του νομού Ευβοίας ένωσαν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζονται στο κοινό της πόλης μας για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα της ΕΟΚ. Η παρουσία όλων σας θα είναι μια ηθική επιβράβευση της προσπάθειάς μας, στο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...