Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Αγρια δολοφονία 45χρονου- Του συνέθλιψαν το κεφάλι με σίδερο μέσα στην κρεβατοκάμαρά του

Μια εικόνα που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ αντίκρυσε το πρωί της Παρασκευής μια 42χρονη γυναίκα στη Λαμία: Βρήκε τον άνδρα της άγρια δολοφονημένο μέσα στην κρεβατοκάμαρά τους.
Η 42χρονη το βράδυ της Πέμπτης κατέβηκε γύρω στις δύο τα ξημερώματα και κοιμήθηκε στο διαμέρισμα των γονιών της το οποίο βρίσκεται ακριβώς κάτω από το δικό της.

Το πρωί της Παρασκευής, ανέβηκε στο διαμέρισμα που έμενε με το σύζυγό και τα δύο τους παιδιά, όπου και τον βρήκε νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος, χτυπημένο με βαρύ αντικείμενο, πιθανότατα κάποιο βαρύ σίδερο, στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή της Λαμίας, Αποστολία Ακριβούση, η δολοφονία προσδιορίζεται χρονικά από τις 2:00 έως 3:00 τα ξημερώματα.

Τα κίνητρα της δολοφονίας δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμη, ωστόσο αίσθηση προκαλεί η αναφορά της ιατροδικαστού ότι «δεν υπάρχουν κάποια στοιχεία που να δηλώνουν ότι το θύμα βρέθηκε σε άμυνα ή ότι πρόβαλε κάποια αντίσταση πριν από το μοιραίο χτύπημα», αλλά και τα όσα αναφέρουν πηγέ από την Αστυνομία πως η συνολική εικόνα μέσα στο σπίτι δεν προδίδει πιθανή απόπειρα ληστείας.

Ήδη στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας έχει οδηγηθεί από το πρωί η 42χρονη σύζυγος του θύματος για κατάθεση.

Πηγή: | iefimerida.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...