Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Ομάδα Αλληλεγγύης και εθελοντικής συμμετοχής στο Αλιβέρι

Ομάδα Αλληλεγγύης και εθελοντικής συμμετοχής ιδρύθηκε τον Ιούνιο στο Αλιβέρι, με σκοπό την ανάληψη πρωτοβουλιών για κοινωνικές δράσεις και την βοήθεια ευπαθών ομάδων ανθρώπων.

Να πως περιγράφουν οι ίδιοι την ομάδα του στο facebook: "Είμαστε μια ομάδα αυτόνομη,ευαισθητοποιημένων πολιτών σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης στον τόπο μας .  Στόχοι είναι η μονιμοποίηση των δράσεων αλληλεγγύης και η καταγραφή των άμμεσων κοινωνικών προβλημάτων για την ανακούφιση των συμπολιτών μας. •  Στην πρωτοβουλία συμμετέχουμε και ως άτομα με τις επιστημονικές, ιατρικές, κοινωνικές ή αλλες ιδιότητες που ο καθένας επιθυμεί. Η ομάδα αυτή απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους που επιθυμούν να συμμετέχουν ή να συνεισφέρουν στη δράση κοινωνικής αλληλεγγύης".
 
 Την ομάδα συντονισμού αυτής της προσπάθειας αποτελούν οι: Γεωργουσόπουλος Ανδρέας, Λαθουρά Ματίνα, Αργύρης Βαγγέλης ,Κόλλια-Βότση Σοφία, Γεωργουσόπουλος Αθανάσιος, Γεωργουσοπούλου Γεωργία, Κανονίδης Φωκάς, Κατσούλης Στέλιος, Σπανού Μαρία, Γλάρου-Δήμου Άννα.

Να σημειωθεί ότι η Ομάδα διαθέτει, για ανθρώπους που έχουν ανάγκη, τρόφιμα, δύο αναπηρικά καροτσάκια, ένα αερόστρωμα και ένα κλινικό κρεβάτι. Συνεργάζεται επίσης με γιατρούς της περιοχής, καθώς και με την αντίστοιχη ομάδα της Αμαρύνθου.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας με την Ομάδα είναι: 6947124178, 6932429435, 69743535


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...