Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

"Ξένο σώμα για το Μαξίμου ο Κεδίκογλου"

Πρωτοφανή επίθεση δέχεται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου από το kentrinews.gr. Διαβάστε το δημοσίευμα:

"Δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της πολιτικής του καριέρας ο βουλευτής Ευβοίας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου. Τα λάθη του, οι αστοχίες του, οι επιλεκτικές διαρροές σε φίλους του δημοσιογράφους και οι απίθανες εισηγήσεις του για την ΕΡΤ, τον οδηγούν, όπως αρκετοί εκτιμούν μέσα στη ΝΔ, με μαθηματική ακρίβεια σε αδράνεια, σε πρώτη φάση, και πολύ πιθανόν εκτός κυβέρνησης στον πρώτο ανασχηματισμό.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν, όπως τουλάχιστον λένε πηγές του Μαξίμου, οι εισηγήσεις του για να τακτοποιηθούν στην κρατική τηλεόραση ο, γνωστός από τη θητεία του στο Star, Αιμίλιος Λιάτσος και η γαλάζια πολιτεύτρια, Ανθή Σαλαγκούδη.

Ωστόσο ο θόρυβος και τα αρνητικά σχόλια, που υπήρξαν γι' αυτές τις επιλογές, ουδόλως τάραξαν την… μακαριότητα του Σίμου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός είναι βαθύτατα ενοχλημένος με τις... εμπνεύσεις του υφισταμένου του.

Σταθερές αξίες στο Μαξίμου ήταν και παραμένουν τέσσερις άνθρωποι: ο διευθυντής του γραφείου του Κώστας Μπούρας, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου Γιώργος Μουρούτης, παρά τα "μαχαιρώματα" που δέχεται ένθεν κακείθεν, ο πρωθυπουργικός σύμβουλος για θέματα οικονομίας Χρύσανθος Λαζαρίδης και ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης.

ΥΓ. Κάποιοι στο Μαξίμου και στη ΝΔ δεν ξεχνούν πως ο Σίμος Κεδίκογλου υπήρξε, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει σήμερα, ένθερμος οπαδός της Ντόρας Μπακογιάννη στις εσωκομματικές εκλογές του 2009..."

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...