Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Εργατικό Κέντρο: Απο το πρώην Τσαούσογλου έχει απομείνει.... το κουφάρι.

Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου
Επιστολή του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας προς τον Περιφερειάρχη, τους βουλευτές της Εύβοιας, τον Αντιπεριφερειάρχη, Θανάση Μπουραντά, τον Δήμαρχο Χαλκίδας, Θανάση Ζεμπίλη, τη ΓΣΕΕ και την Ομοσπονδία Μετάλλου, για τα προβλήματα στην Μηχανική, που διογκώνονται και το μέλλον των εργαζομένων είναι αβέβαιο.
Στο εργοστάσιο της ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ πρώην Τσαούσογλου, ιδιοκτησίας Εμφιετζόγλου, οι εργαζόμενοι βρίσκονται να είναι απλήρωτοι 11 μήνες και να έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας.
 Εξαιτίας και της αδιαφορίας και ανικανότητας της διοίκησης στο χώρο του εργοστασίου, έχουν σημειωθεί κλοπές, με αποκορύφωμα την κλοπή του κύριου καλωδίου ηλεκτροδότησης του εργοστασίου.

 Αυτό ανακαλύφθηκε όταν οι διοικούντες επιχείρησαν να ξαναηλεκτροδοτήσουν το εργοστάσιο, έπειτα από τη διακοπή που είχε προχωρήσει η ΔΕΗ, λόγω υπέρογκων οφειλών προς αυτήν.
 Η απαξίωση του εργοστασίου που έχει τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης, λόγω της δυναμικής και τεχνογνωσίας στην παρασκευή σωλήνων υψηλής πίεσης που χρησιμοποιούνται σε πετρελαιοπηγές, είναι τουλάχιστον ύποπτη και μπορεί να υποκρύπτει άλλους σκοπούς.
 Σημειωτέων ότι η τελευταία παραγγελία ήταν για πετρελαιοπηγές της Αμερικής και ήταν εξαιρετικής ποιότητας.
 Ζητάμε από όλους τους αρμόδιους να κινητοποιηθούν τώρα προς την κατεύθυνση ανάπτυξης του εργοστασίου τώρα πριν μετρήσουμε ένα ακόμη κουφάρι κλειστού εργοστασίου στην Εύβοια.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...