Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

H πρώτη συνάντηση πρώην μαθητών του Γυμνασίου Κύμης.

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012 η πρώτη συνάντηση πρώην μαθητών του Γυμνασίου Κύμης.

Συγκεντρώθηκαν περί τα 200 άτομα στο Γυμνάσιο, όπου ο πρώην Λυκειάρχης κ. Μπιλίρης " κτύπησε " το κουδούνι ", οι πρώην μαθητές συγκεντρώθηκαν μπροστά στην τότε είσοδο του Γυμνασίου, η καθηγήτρια κ. Γιάνναρη είπε την προσευχή και οι μαθητές μπήκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου.                        
 
Στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου, εκτυλίχθηκαν σκηνές συγκινητικές, " ...ρε, εσύ δεν είσαι ο τάδε;.., πάχυνες..., εσύ είσαι ποιο μεγάλος; ....καλά ρε, δε θυμάσαι που σε πλάκωσε στα χαστούκια ο Γκαρούτσος;... .Όλοι ήταν παιδιά, μιλούσαν στον ενικό ο ένας στον άλλο, θυμήθηκαν ιστορίες που κάποιοι είχαν ξεχάσει, γέλασαν και μερικοί έκλαψαν.Έγιναν όλοι παιδιά.
Τους μαθητές του τότε, καλωσόρισε ο κ. Μπιλίρης, σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο Λυκιάρχης κ. Βενιζέλος και ο Δήμαρχος Κύμης - Αλιβερίου κ. Θώμάς με ιδιαίτερο γλαφυρό λόγο, κατάλογο με ονόματα που υπήρξαν μαθητές του Γυμνασίου Κύμης και αναφέρονται στο ημερολόγιο του 2010 του Συλλόγου των εν Αττική Κυμαίων, διάβασε ο Πρόεδρος της Δ. Κ. Κύμης κ. Μαργέλης. Στη συνέχεια μίλησε ο σκηνοθέτης κ. Χονδρογιάννης και έκλεισε την εκδήλωση ο ιατρός κ. Πράγιας Κων/νος.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Επίτιμος Α/ΓΕΝ Ναύαρχος κ. Παππάς Νικόλαος, ο οποίος σε σύντομο χαιρετισμό ευχαρίστησε τους συμπατριώτες του για τις εκδηλώσεις αγάπης προς το προσωπό του.
Στη συνέχεια και στο χώρο του θεάτρου του Μουσείου η χορωδία του Επιμορφωτικού και Πολιτιστικού συλλόγου Κύμης, παρουσίασε ένα πρόγραμμα με τραγούδια, όπου συμμετείχαν και οι " μαθητές ".
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με συνεστίαση στο Κύμη Παλλάς και το Σάββατο το πρωί με εκκλησιασμό  στην Ι. Μ. Σωτήρα Χριστού.
(Φωτό από ιntze.blog)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...