Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

H Επιδρομή των Αράβων κροίσων στη Μύκονο

Ανέγγιχτοι απο την κρίση εμφανίζονται οι άραβες επιχειρηματίες που κατέκλυσαν τη Μύκονο, πίνοντας σαμπάνιες, αγοράζοντας μετά μανίας Chanel, διοργανώνοντας prive πάρτυ και διασκεδάζοντας στο πάρτυ του Ρέμου στο Nammos.

Στη Μύκονο του 2012, σύμφωνα με τα λεγόμενα των ντόπιων, σπάνια συναντάς πια Έλληνα, ενώ κυριαρχεί έντονα το αραβικό στοιχείο. Σαουδάραβες, Λιβανέζοι και Τούρκοι επιχειρηματίες και γόνοι πλουσίων οικογενειών δε λυπούνται τα έξοδα, καταναλώνοντας μετά μανίας, σαμπάνιες αστακούς και χαβιάρι και αφήνοντας 500ευρα για... πουρμπουαρ!

Για τους Λιβανέζους ειδικά, η Μύκονος είναι πλέον το «απόλυτο τρεντ», ενω στα τοπ των προτιμήσεών τους είναι το πεντάστερο ξενοδοχείο Cavo Tagoo και οι πολυτελείς «Berjaoui Villas», οι πολυτελείς επαύλεις 600τμ στον Αϊ-Γιάννη.

Επίσης τα πάρτυ και οι εκδηλώσεις τους είναι θεαματικές και υπερπολυτελείς, με χαρακτηριστικά παραδείγματα το γάμο της Νάγια Φαντ Αλάχ, στον οποίο οι καλεσμένοι κατέφτασαν με ιδιωτικά airbuses και το πάρτυ του Χαμέτ Αλ Σιάτι στο πολυτελές σκάφος του Adora.

Βέβαια δε λείπουν και τα.. έκτροπα απο αυτές τις εκδηλώσεις, αφού πολλοι γόνοι πλούσιων οικογενειών απο το Μπαχρεΐν και τη Σαουδική Αραβία, έρχονται στη Μύκονο με φίλους, χωρίς να το ξέρουν οι δικοί τους, μιλάνε με «κωδικά» ονόματα προκειμένου να μην τους αναγνωρίσουν και γεμίζουν τις ιδιωτικές τους πισίνες με μπουκάλια σαμπάνιας ενω δίνουν φιλοδώρημα εως και 1000 ευρώ στο παιδί του ξενοδοχείου.

Τέλος δε θα μπορούσαν να λείψουν κι απο το παρτυ του Αντώνη Ρέμου στο Nammos, όπου τα καλάθια με τα γαρύφαλλα έπεφταν βροχή και το μενού περιελάμβανε τα πιο εξωτικά φαγητά τα οποία συνοδεύονταν απο 12λιτρες σαμπάνιες.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...