Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Δημιουργία θεματικών επιτροπών στον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Χαλκίδας

Συνεδρίασε η νέα Γραμματεία της Τ.Ε.ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Χαλκίδας και αποφάσισε την δημιουργία θεματικών επιτροπών που θα συλλέγουν τα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία , θα τα επεξεργάζονται και θα παρεμβαίνουν ανάλογα και πάντα στα πλαίσια του προγράμματος και των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ.

Οι επιτροπές που δημιουργήθηκαν είναι οι εξής : Οικονομία-εργασιακά-ανεργία, Υγεία, Παιδεία-πολιτισμός, Περιβάλλον-τουρισμός, Τοπική αυτοδιοίκηση, Κοινωνικά δικαιώματα, Νεολαία, Τύπου.

Ορίσθηκαν υπεύθυνοι των επιτροπών μέσα από τις διαθεσιμότητες των μελών που ανέλαβαν την επιμέλεια για την στελέχωση των επιτροπών, καθορίσθηκε το πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους καθώς και ο κανονισμός λειτουργίας τους που εμπεριέχει και την τακτική λογοδοσία τους στην Συνέλευση της Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Χαλκίδας.

Επίσης δημιουργήθηκε τριμελής συντονιστική ομάδα της γραμματείας.

Ακόμη τονίστηκε η ανάγκη μεγαλύτερης δραστηριότητας στον τομέα του μεγαλύτερου ανοίγματος του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ με την εγγραφή νέων μελών ,ήδη καθημερινά γίνονται αιτήσεις νέων μελών , καθώς και εξωστρεφή δράση ,αποφασίστηκε ο προγραμματισμός πραγματοποίησης περιοδειών σε εργασιακούς χώρους ,σε γειτονιές κλπ

Την Δευτέρα το πρωί θα γίνει συνάντηση του βουλευτή Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Βαγγέλη Αποστόλου με το Σωματείο των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και με την Ενωση Νοσοκομειακών ιατρών ,όπου θα συζητηθούν τα προβλήματα των εργαζομένων και γενικότερα η υποβάθμιση των υπηρεσιών στον χώρο της Υγείας που έχει γίνει μεγαλύτερη τα τελευταία χρόνια με τις εφαρμοζόμενες πολιτικές του μνημονίου με τα γνωστά αποτελέσματα μεγάλων ελλείψεων στα νοσοκομεία που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...