Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Πολιτικά: Οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να πάνε σε αυτοκτονία γιατί "άλλαζαν βάρδια" - Τον έσωσαν φοιτητές

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε εχθές το πρωί, άνδρας μέσης ηλικίας, του οποίου τα στοιχεία δεν είναι ακόμη γνωστά, στην παραλία των Πολιτικών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεσήλικας άνδρας, ο οποίος ήταν μεθυσμένος, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του μπαίνοντας μέσα στη θάλασσα απειλώντας ότι θα πνιγεί. Εκεί κοντά όμως για καλή τύχη, βρισκόταν μία παρέα φοιτητών, όπου προσπάθησαν να αποτρέψουν τον συγκεκριμένο άνδρα να προβεί σε μία τέτοια ενέργεια. Μετά από αρκετή προσπάθεια οι φοιτητές κατάφεραν να βγάλουν τον άνδρα από τη θάλασσα, αποτρέποντας τον να βάλει τέλος στη ζωή του.

Θα πρέπει σε αυτό το σημείο να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε στην διάθεσή μας, ενημερώθηκε και η αστυνομία για το περιστατικό, όπου της έγινε έκκληση να μεταβεί στο σημείο για να αποτραπεί ο άνδρας να αυτοκτονήσει. Η απάντηση που έδωσαν οι αστυνομικοί ήταν "δεν μπορούμε τώρα γιατί αλλάζουμε βάρδια". Έτσι συνέχισαν τις προσπάθειες οι φοιτητές και απέτρεψαν έναν άνθρωπο να βάλει τέλος στη ζωή του.


 messapianews.gr




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...