Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Ζήτησε από αστυνομικούς 18.000€ για ένα κιλό ηρωίνη!

Όταν έκλεισε τη συμφωνία να πωλήσει ένα κιλό ηρωίνη, όπως συνήθιζε να κάνει, έναντι του χρηματικού ποσού των 18.000 ευρώ, μάλλον του φάνηκε ως καλή συμφωνία, προκειμένου να προωθήσει στην αγορά τα ναρκωτικά που θα έφερνε από την Αθήνα.

Σε καμία όμως περίπτωση δεν φανταζόταν, όμως πως οι συγκεκριμένοι πελάτες, θα ήταν της Δίωξης Ναρκωτικών, και έτσι κανόνισε ένα ραντεβού, στο κέντρο της Πάτρας.

Συγκεκριμένα στα χέρια των ανδρών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών έπεσε ένας 27χρονος Αλβανός. Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι ο νεαρός αρκετές φορές μετέφερε από την Αθήνα στην Πάτρα ναρκωτικά προκειμένου να τα προωθήσει στην τοπική αγορά έναντι καλού αντιτίμου.

Ο νεαρός με τους πελάτες έκλεισε το ραντεβού βράδυ στην οδό 25ης Μαρτίου στο κέντρο της πόλης και έτσι έγινε... Οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν ως πελάτες και σύμφωνα με το patrastimes.gr, μόλις ξεκίνησε η αγοραπωλησία, ακινητοποίησαν τον νεαρό και του πέρασαν χειροπέδες. Η συμφωνία ανέφερε πως ο νεαρός Αλβανός θα τους έδινες ένα κιλό ηρωίνης έναντι του χρηματικού ποσού των 18.000 ευρώ.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...