Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Ο μεγαλύτερος ρυπαντής ο δήμος Χαλκιδέων - Τί λέτε κε Ζεμπίλη;

Τελικα εχουν πολυ πλακα στο Δημο Χαλκιδέων. Ενώ απαγορεύουν (σωστα) την αφισοκόλληση και ρίχνουν προστιμα 500 ευρω, (όχι στους ημετερους ομως) ο ιδιος ο Δήμος γαζώνει... κυριολεκτικά τις κολόνες, τις στασεις, τους τηλεφωνικους θαλάμους, τα φανάρια, την υψηλη γεφυρα κλπ με δικες του αφίσες, οποτε εχει καποια εκδηλωση. Το εξοργιστικο ειναι οτι τις εκδηλωσεις αυτες (κυριως μουσικες-θεατρικες) τις κανει με χρηματα των Δημοτων και ανταγωνιζεται αθεμιτα τους καταστηματαρχες (Δημοτες και αιμοδοτες του Δημου με ποσοστα παρακρατησης επι του τζιρου!!!) που κανουν παρομοιες εκδηλωσεις.
Δηλαδη με τα ΧΡΗΜΑΤΑ των Δημοτων, πληρωνει τον καλλιτεχνη της αρεσκειας του, τον διαφημίζει ρυπαίνοντας ολη την πόλη, και ταυτογχρονα απαγορευει στους επιχειρηματιες με την επιβολη προστιμων να διαφημίσουν αντιστοιχη εκδηλωση επι ισοις οροις..Πιο σωστα πληρωνει ΠΑΡΑΝΟΜΑ αφισοκολλητες απο τα ταμεια του Δημου και μετα οδοκαθαριστες για να καθαρισουν οτι οι ιδιοι ρύπαναν. Μιλάμε για μαφιες!!!!
Το ερωτημα στο Δημαρχο κ.ΖΕΜΠΙΛΗ ειναι πως θελει να επιβαλλει ενα νομο που ο ιδιος ο Δημος της Χαλκιδας τον εχει κανει κουρελοχαρτο? Πως ειναι δυνατον να επιβαλλει επιλεκτικα προστιμα και οι ιδιοι να παρανομουν κατ εξακολουθηση?Δικηγορος ο ιδιος, θα εχει διδαχθει απο φοιτητης οτι <<ενοχος ενοχον ου ποιει>>.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...