Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Μας κοροϊδεύουν με τη ...Γαλάζια Σημαία στις Αλυκές!

Blue Flag Beach 2009Image via WikipediaH ανακοίνωση είναι "σαφής" :

"Από το τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Δροσιάς του Δήμου Χαλκιδέων, την Παρασκευη 1 Ιουλίου στις 19.00 θα γίνει η ανάρτηση της Γαλάζιας Σημαίας στην παραλία Αλυκών Δροσιάς.

Όπως είναι γνωστό, η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης, αφού έκρινε ότι στην παραλία Αλυκών πληρούνται οι προϋποθέσεις, προκειμένου αυτή να χαρακτηριστεί ασφαλής και καθαρή για τους λουόμενους, απένειμε τη Γαλάζια Σημαία.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και υποστηρίζουν ο ευρύτερος Δημος Χαλκιδέων, ο πολιτιστικός Σύλλογος Δροσιάς, ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Δροσιάς, οι Σύλλογοι παραθεριστών του τέως Δήμου Ανθηδώνος λουόμενοι και απλοί πολίτες.

Την προσπάθεια αυτή επίσης στηρίζουν τα καταστήματα της περιοχής των Αλυκών, τα οποία θα προσφέρουν από κοινού διάφορα εδέσματα, αναψυκτικά και νερά στους παρευρισκομένους"...

Να, λοιπόν που μαθαίνουμε ότι οι  καταστηματάρχες θα καταξοδευτούν για να κεράσουν με έδέσματα, αναψυκτικά και νερά όσους πάνε στην εκδήλωση.

Ποιοί ; Οι καταστηματάρχες, οι άνθρωποι που έχουν κάνει prive  μια από τις καλύτερες παραλίες και γδέρνουν τον κόσμο (ντόπιους και ξένους) με τις τιμές τους..

Μας κοροϊδεύουν αυτοί, μας κοροϊδεύουν και οι "αρχές" που νομίζουν ότι έκαναν το καθήκον τους αντι να φροντίσουν να μαζέψουν τα σκουπίδια και να καθαρίσουν τον τόπο. Αντι να προστατέψουν τους κατοίκους - και ψηφοφόρους τους - προστατεύουν μια δράκα καταστηματάρχες.

Να τους χαιρόμαστε και να χαίρονται και τη μπλέ σημαία τους,...
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...