Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Γιατί ο Χειμάρας "σνόμπαρε" το «καλάθι» αγροτικών προϊόντων

Απάντηση Περγαντά σε Χειμάρα και στους συνδυασμούς της μειοψηφίας που απείχαν από την Ειδική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

Στην Ειδική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, στις 2 Ιουνίου, η μείζονα μειοψηφία, αλλά και ορισμένοι συνδυασμοί της ελάσσονος, αποφάσισαν να μην παραστούν.

Η πολιτική απόφαση δική τους, δική τους και η ευθύνη.

Η συγκεκριμένη συνεδρίαση ήταν Ειδική για το καλάθι αγροτικών προϊόντων της Στερεάς Ελλάδας, και ταυτόχρονα είχαν κληθεί και βεβαίως παρέστησαν η πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση, Συνεταιρισμοί, Παραγωγικοί φορείς και Επιμελητήρια απ΄όλη την Περιφέρεια, οι οποίοι και κατέθεσαν απόψεις.

Η θέση του κ. Χειμάρα, ότι δεν έχει προηγηθεί συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, είναι απολύτως προσχηματική, αφού η Περιφέρεια έχει συστήσει ειδική επιτροπή για το «καλάθι» αγροτικών προϊόντων και συμμετέχει και μέλος του Συνδυασμού του.

Συνεπώς, η μειοψηφία αποφάσισε για τους δικούς της, τελείως προσχηματικούς λόγους, να απέχει από μια κορυφαία διαδικασία, η οποία αφορά την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και θα εξελιχθεί, με αφορμή το σημερινό Περιφερειακό Συμβούλιο, σε βάθος τετραετίας.

Επειδή όλοι κρινόμαστε για τη στάση μας, είναι βέβαιο ότι η αποχή της μειοψηφίας από την Ειδική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, θα κριθεί ανάλογα από την κοινωνία της Στερεάς Ελλάδας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...