Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Συναγερμός στο αεροδρόμιο Τανάγρας απο εισβολή αγνώστων

Ανησυχία για την ασφάλεια του αεροδρομίου στην Τανάγρα προκάλεσε η παρουσία δύο αγνώστων ατόμων που βρέθηκαν να κινούνται σε χώρο εντός της 114 Πτέρυγας Μάχης στη 01:50 τα ξημερώματα της Τρίτης. Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, οι δύο άγνωστοι με τον εντοπισμό τους τράπηκαν σε φυγή, ενώ πυροβόλησαν για εκφοβισμό πέντε με έξι φορές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα δύο άτομα αρχικά επέβαιναν σε όχημα που βρισκόταν κοντά σε αποθήκη του ΟΣΕ, σε μικρή απόσταση από το αεροδρόμιο, με στόχο να κλέψουν χαλκό από εκεί.

Ωστόσο, περιπολικό που περνούσε από το σημείο εντόπισε το ύποπτο όχημα και το προσέγγισε προκειμένου να ελέγξει την ταυτότητα των επιβατών του. Έπειτα από το σήμα των αστυνομικών, οι δύο άγνωστοι άντρες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, επιχείρησαν να διαφύγουν πυροβολώντας στον αέρα για εκφοβισμό, και όχι εναντίον των αστυνομικών σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις.

Οι δράστες, στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν, μπήκαν σε δρόμο που οδηγούσε στο αεροδρόμιο και εγκαταλείποντας το όχημά τους πήδησαν τον προστατευτικό φράχτη και εισήλθαν εντός του αεροδρομίου.

Και πάλι οι δράστες όταν βρέθηκαν σε κοντινή απόσταση με τις υπηρεσίες ασφαλείας, πυροβόλησαν για εκφοβισμό πέντε με έξι φορές στον αέρα.

Από το πρωί οι έρευνες συνεχίζονται και με ένα ελικόπτερο Σούπερ Πούμα της Πολεμικής Αεροπορίας για να εξακριβωθεί εάν παραμένουν εντός του στρατιωτικού αεροδρομίου οι άγνωστοι.

Στις έρευνες για τη σύλληψή τους εκτός από τα όργανα Ασφαλείας του αεροδρομίου συμμετείχαν και δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας. Μέχρι στιγμής, τα δύο άτομα διαφεύγουν τη σύλληψη, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.
eviaportal.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...